Benim Hala Umudum Var Oyuncu Kadrosu
Merakla beklenen yerli bir diiz daha cekimlerine başlamak uzere Benim Hala Umudum Var dizisinin oyuncu kadrosu belirlendiGenc oyuncuların yanı sıra usta oyuncularında yer alacağı Benim Hala Umudum Var dizisinin hazırlıklarına buyuk bir titizlikle başlandı
İşte dizide yer alacak oyunculardan bazılarının isimleri şoyle;
Eve duşen yıldırım dizisiyle ekranlarla tanışan guzel manken ve oyuncu Gizem Karaca
ALT :wwwupluploadsgizemkaraca35856gizemkaraca35856ALT
Arka sokaklar dizisinden tanıdığımız yakışıklı oyunculardan biri olan Berk Oktay
ALT :wwwupluploadsberkoktay46655berkoktay46655ALT
Dila hanım dizisinde rol alan usta oyunculardan Engin Şenkan
ALT :wwwupluploadsenginsenkan35098enginsenkan35098ALT
Tecrubeli oyunculardan biri olan ve bugune kadar bircok dizi ve filmlerde oynayan Lacin Ceylan
ALT :wwwupluploadslacinceylan11290lacinceylan11290ALT
Son olarak kotu yol isimli dizide oynayan oyuncu Ali Erkazan'nın yanı sıra dizide yer alacak oyuncular Şukru Ozyıldız,Elvan Dişli,Hakkı Ergok,İpek Elban,Nergis Corakcı olması bekleniyor
Merakla beklenen yerli bir diiz daha cekimlerine başlamak uzere Benim Hala Umudum Var dizisinin oyuncu kadrosu belirlendiGenc oyuncuların yanı sıra usta oyuncularında yer alacağı Benim Hala Umudum Var dizisinin hazırlıklarına buyuk bir titizlikle başlandı
İşte dizide yer alacak oyunculardan bazılarının isimleri şoyle;
Eve duşen yıldırım dizisiyle ekranlarla tanışan guzel manken ve oyuncu Gizem Karaca
ALT :wwwupluploadsgizemkaraca35856gizemkaraca35856ALT
Arka sokaklar dizisinden tanıdığımız yakışıklı oyunculardan biri olan Berk Oktay
ALT :wwwupluploadsberkoktay46655berkoktay46655ALT
Dila hanım dizisinde rol alan usta oyunculardan Engin Şenkan
ALT :wwwupluploadsenginsenkan35098enginsenkan35098ALT
Tecrubeli oyunculardan biri olan ve bugune kadar bircok dizi ve filmlerde oynayan Lacin Ceylan
ALT :wwwupluploadslacinceylan11290lacinceylan11290ALT
Son olarak kotu yol isimli dizide oynayan oyuncu Ali Erkazan'nın yanı sıra dizide yer alacak oyuncular Şukru Ozyıldız,Elvan Dişli,Hakkı Ergok,İpek Elban,Nergis Corakcı olması bekleniyor