Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim hayallerim senin unuttuklarındı

Benim hayallerim senin unuttuklarındı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Benim hayallerim senin unuttuklarındı Benim hayallerim senin unuttuklarındı Benim heveslendiklerim senin bıktıklarındı Hiç önemli olamadılar senin için Benzer benim gibi Bildim bunları her zaman Bilmemezlikten geldim Bilmemezlikten varmak daha kolaydı Daha acısızdı Ne yaşadığımın değil ne yaşattığımın kayda değer olduğunu bilmedim onun için Beklediklerimin asla gelmeyeceğini bilmedim Senin için hiçbir süre önemli biri olmayacağımı bilmedim Bilmemek daha kolaydı Seni severken öğrenmemek daha eksik canımı yakardı Öğrenmedim Öğrenmeyecektim Öğrettin Meğer ne boş heveslere kapılmışım Sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım Ben deli gibi seni severken, sana adarken yüreğimin her zerresini, aldığım her nefesi senin için alırken ve sen bunları görmezden gelirken bunları anlayışlı olmak sonum olacaktı Sen beni görmezden gelirken ben bildiklerimi unutmaya çalıştım Ben unuttukça sen hatırlattın Sen hatırlattıkça bende azaldın Gözlerim açık gider sana doğru söylemezsem Ben seni artık hiç sevmiyorum Sen beni aşka layık görmedin senin değin Ben artık aşkı senden fazla seviyorum Sana duyduğum sevginin hiç bitmeyeceğini zannediyordun olur ya Şayet sen olmazsan yaşayamayacağımı sanıyordun Ola Ki ben de pek sanıyordum ama, geçti Unuttum seni sevmeyi ​  

858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt