iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar lüzum simdi gerek kucukluk olsun hic aram yoktu kizlarla hala da değil küçükken bile arkadaslarim kizlari kizdirirdi ben kizlarla iyi gecinirdim lakin onlar her zaman yaramazlik yapanlarla onlari kizdiranlarla takildilar şuan zaten okulda guzel kiz yok bizim fakat birazcık dini bir mektep ondan zaten cok iliski olmuyor yani ben sinifta bir akıl soylesem bana salak bu cocuk felan diyorlar kiz olsun erkek olsun yani etrafimda kiz akrabagamda yasitim değil arkadas cevremde okuldan degil sadece kuzen erkeklerle felan Playstation felan oynadigim var yani bakiyorum milletin whatsapp da yazacagi cok kisi var benimse sadece bi kac kisi benim bi kuzenim var bayağı x baya iyi geciniyoruz sinemaya felan gidioz dayim diyorki x le iliskiniz nasil gidiyor felan dalga geçiyor ailevi anlamdada alay konusuyum simdi ben nasil kiz arkadas yapicam sevgilim olsun demiyorum bu isler once arkadaşlıkla başlar lakin nasil bulucam hic cevrem yok birileri otururken Selam felan dersem onlarla guvenemem cunku ben sigara icmiyorum ickide yok birazcık arkadaslarim olmamasi bu yüzden oncelikle bana muavin olun benimde abah uyandigimda bulusabilecegim halk olsum evde kalmiyayim gercekci bir insanim gerçeklerden korksaydim yalanlardan bir kule kurardim ona siginirdim bakin bir yere yazil derseniz gitara yazilmistim ve benden kucukler vardi vs Yazilma anlaminda baya yere gittim olmadi sorun bende mi dedim ben kimseye birsey yapmadım asosyel degilim istedigime giderim konusurum fakat olmuyor facebookta 150 arkadadim var dogum günümü kutlayan 6 kisi felan ne olur yardim edin çaresiz kaldim son olarak bazilari yanlizlik iyidir ben isterdim diyor fakat bu hasta olmak gibi halk takiliyor sen yanliz yanliz duruyon bizim yazin carsi var aksam 11 12 de geziliyor orda ben dusari çıkınca 15 dk da dönüyorum birseyler yesemde insanlar kac saat duruyor ortamim yok lütfen takviye edin arkadaslar