Benim İçimde Biri Var ! 1548842767 1548842767 benimicimdebirivar5c51771437963benimicimdebirivar5c51771437963 benimicimdebirivar5c51771437963 Adını koyamıyorum, kim olduğunu bilmiyorum lakin içimde biri var Melek mi, şeytan mı belirli yok Aşkı savunan, aşkla durulan, aşkla yaşamış biri ve içimde Ne süre aşka küssem, kapılıp gitsem arkadaş sohbetlerinde aşkın bittiğine ve ne vakit inancımı yitirsem, ortaya çıkan biri var Sesini kulaklarımda duyuyorum Birincil başlarda delirdim zannetmiştim ama sonradan düşününce, zaten akıllı insan işi mi her gün aşkı açıklama yapmak? Zaten hafif ucu kaçmış aklımın, daha ne kadar çıldırabilirim ki? Demek ama deliliğim yeni değil Peki, bu konuşan kim? Size de olur mu hiç bilmiyorum fakat ara sıra ben dünyadan kısa bir zaman kaybolmak isterim Evimin içine kapanıp, üstüme battaniyeyi çekip, televizyonun karşısına geçip, telefonları kapatarak, dışarıyla tüm ilişkimi kesmek isterim Bunalım derler ama doğrusu yaşadığım buhran değildir Bir nevi tatile çıkarım Üstümdeki baskılardan, sorumluluklardan uzaklaşıp, kimsenin derdini dinlemeden, üç beş gün geçiririm Yazın deniz kenarına gideyim, kendimi kavgalı kumlardan serin sulara atayım, vücudumu ıstakozdan çikolataya çevirene kadar güneşle birlikte yatayım diyenlerden değilim Zaten yazın işler fazla yoğun Bir yere kıpırdayacak koşul yok Kışın da durmadan çalışıyorum O yüzden hafif depresif görünen, ana amacı yalnız ve rahatlık olan kısa tatillerimle yöneticilik ediyorum Azıcık incelediğimde, bu mini kaçışlarımın çoğunlukla ayrılık sonrasına ya da aşksız dönemlerime denk geldiğini fark ettim Herkes gibi benim de ara sıra kuvvetli inançlarım sallanıyor İçinde bulunduğumuz işlem, çağı tutmak, teknoloji derken, aslında aşkı küstürdük mü diye düşünüyorum İşte o anlarda, içimdeki ses bağırıyor: “Hayır! Aşk uygun duruyor Kendi hatalarını aşka yükleme! Seçimlerinin sonuçlarını, geçtiğin yolları, sonunu bildiğin halde, kendini kandırarak girdiğin ilişkilerin suçlusu aşk değildir Donup kalıyorum çünkü haklı! Oysa işin ürpertici yanı, bu ses kime ait? Delirdiğimi olgunlukla kabul edip, iletişime vermek istiyorum Soru soruyorum, cevap vermiyor Öyle havalı, kendinden belli ve burnu büyük ancak, yalnızca canı istediğinde konuşuyor Yahut ülkenin en iyi medyumu olma yolunda adım atacağım fakat onun söyledikleri kimin işine yarar, bilemiyorum neticede, içimde biri var Aşka küsmeme müsade vermeyen, en acıklı zamanımda beni ayağa kaldıran, sevgiye ve erdeme güçlü olarak sarılmış, sevdalara gülümseyerek bakan, azıcık geçimsiz lakin bana iyi gelen, içimde yaşamış biri var Neye inanıyorsanız, dürüst odur Ben aşkın içimde saklandığını, kalbimde yaşadığına inanıyorum İhtiyacınız varsa, gönül kapınızı açık tutun, arada benden çıkıp size kazanç olur ya, kim bilir? id