Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim İçin Salat-ı Tefriciye Okur musunuz ?

Benim İçin Salat-ı Tefriciye Okur musunuz ?
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim İçin Salatı Tefriciye Okur musunuz ? Slm kızlar ben karen çocuğum olmuyor Salavatı tefriciye başladım inşallah Tezgâhtar olurmusunuz lütfen arkadaşlar Okuyan arkadaşlar sayı önemli olduğu için kaç tane okuduysanız yazarmısınız rica etsem Allah herkesten razı olsun  

Similar threads

şifa için tefriciye slm kızlarr ben kurdeşen hastasıyım kronik ürtiker tıptaki adıve şifa olsun diye tefriciye okumaya başladım pazartesi başladım sanırım 1 hafta içinde okunması gerekiyomuştedavi görüyorum ama netice alamadımaşılama aşamasına geçtik lakin hala çıkıyor bu hastalıksizden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
salatı tefriciye duası nasıl okunur Salatı tefriciye veya Salatı nariye olarak bilinen duanın 4444 defa okunması konusunda ayet veya hadis var mıdır? Bu sayıda okumak şart mıdır? Bilindiği uzere Peygamber Efendimize (sav) salatu selam getirmek bizim omur boyu mukellef olduğumuz hasbi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
salatı tefriciye duası nasıl okunur Salatı tefriciye veya Salatı nariye olarak tanıdık duanın 4444 kez okunması konusunda ayet ya da hadis var mıdır? Bu sayıda okumak şart mıdır? Bilindiği üzere Peygamber Efendimize (tez) salatü selamlama getirmek bizim ömür boyu mükellef olduğumuz hasbi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
HAZRATÜ MEVLÂN eşŞEYH MAHMUD enNAKŞİBENDÎ elMÜCEDDİDÎ elHÂLİDÎ elÛFÎ TEVELLÜDÜ VE AİLESİNİN SALÂHI Mahmud Efendi Hazretleri 1929'da Trabzon vilâyetinin Of kazasının Miço (Tavşanlı) köyünde doğdu Babası Mustafa oğlu Ali Efendi, annesi Tufan kızı Fâtıma Hanımefendi verâ ve takva ile maruf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt