Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim İçin Üzülme Dizi Konusu

Benim İçin Üzülme Dizi Konusu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benim İçin Üzülme Dizisi Konusu

Benim için üzülme konusu

Karadeniz in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadenize mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke ye aşık olurlar

Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir Diğer yana, Avcıoğlu ailesinin senelerdir evinden uzaktan kalan başarılı, akıllı ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmazın genç ve hoş eşi Kılıçoğlularından Baharla tanışacaktır

Şahinin işlerinin başına dinmek istediği Sinan ve karısı Baharı; iki ailenin aklına bile getirmek istemeyeceği çok ayrı bir gelecek bekliyordur

Ayrıca dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batumda bale eğitimi edinmek isteyen Birgül ile her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan zihinsel özürlü abisi Orhan, hayalleri için önlerine meydana çıkan tüm engelleri aşmaya çalışacak ve sonuna kadar çaba edeceklerdir

*

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt