Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Resimleri

Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Fotoğrafları

Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Fotoları

Oyuncu Fulya Zenginer 21 Temmuz 1989 yılında İstanbulda doğduBirincil öğretimini Zeytinburnu Ziya Paşa İlköğretim Okulunda tamamladıLise eğitiminiyse Bakırköy Lisesinde tamamladı

Öncelikle 2006 da Star Tvde yayınlanan İki Aile dizisinde rol aldıDaha daha sonra yeniden Star Tvde yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz karakterini canlandıran Zenginer, yeni sezonda Benim İçin Üzülme dizisinde Büke karakterini canlandıracak

*

Similar threads

Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Fulya Zenginer Fotoğrafları Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Fotoğrafları Benim İçin Üzülme Dizisi Büke Fotoları Sevgili melekler, genç, hoş ve başarılı bir oyuncunun birbirinden güzel fotoğraflarıyla karşınızdayız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Fulya Zenginer kim,Fulya Zenginer hayatı,Fulya Zenginer hakkında,Fulya Zenginer biyografisi Oyuncu Fulya Zenginer 21 Temmuz 1989 yılında İstanbul‘da doğduIlk öğretimini Zeytinburnu Ziya Paşa İlköğretim Okulunda tamamladıLise eğitiminiyse Bakırköy Lisesi‘nde tamamladı ilk kez 2006 da Star...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Benim İçin Üzülme Fulya Zenginer Resimleri Bu konu Fulya Zenginer resimlerine yer vermektedir Fulya Zenginer şu sıralar ATV ekranlarının yepyeni dizisi olan Benim İçin Üzülmede Buke karakterini canlandırıyor Dizi yeni olmasına rağmen oldukça ilgi görmeye devam ediyor Mahsun Kırmızıgül imzalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Benim İçin Üzülme Dizisi Oyuncuları Resimleri ve bilgileri Benim İçin Üzülme oyuncuları Benim İçin Üzülme dizisinde kimler oynuyor Müziği bıraktıktan sonradan televizyon da başarılı işlere imzasını atan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi, öyle yakında ekranlarda Karadeniz fırtınası estirecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Fulya Zenginer kimdir fulya zenginer nereli fulya zenginer kimdir, özet olarak hayatı, yaşam öyküsü, hakkında bilgiler, dizileri, filmleri İki Aileve Dokdorlar Ufak Kadınlar dizilerinden tanıdığımız Fulya Zenginer hakkında merak ettiğiniz herşey bu yazımızda yer almaktadır Melek'ler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt