Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir?

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir?
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim İcin Uzulme Dizi Konusu

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir

Benim İcin uzulme dizisinin Karadeniz Cekimleri Artvinde Yapılıyor Benim İcin Uzulme dizisinde Artvin Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde izlemiştik Karadeniz dramı ilk kez olacak

Karadeniz dizilerini hep gulerek izliyorduk, fakat Mahsun Kırmızıgulun cekmeye hazırlandığı dizi dramı konu alacak

Dizinin cekimlerini Artvinde karar kılan Mahsun Kırmızıgul, aylar suren calışmaların sonunda Oyku Celik ve Fulya Zenginer ile el sıkıştı Fulya Zenginere kurt kızı Buke rolunu verdiUnal Silver, Tansel Ongel ve Anna roluyle Tatiana Tsikevicin de rol alacağı dizinin erkek başrol oyuncusunun ise piyasaya Kırmızıgulun kazandıracağı yeni bir isim olacağı soyleniyor

imagesbenimicinuzulmedizisikonusunedir5aefb44c038eb

Similar threads

Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncuları İsimleri Mahsun Kırmızıgulun cekmeye hazırlandığı Benim İcin Uzulme adlı Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları belli oldu Karadeniz ailelerinin bu kez dramını ele alacağını belirten Mahsun Kırmızıgul, aylar suren calışmaların ardından Oyku Celik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir Karadeniz (Cekimler Artvinde Yapılıacak) Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde izlemiştik Karadeniz dramı ilk kez olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Benim İcin Uzulme Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak Benim İcin Uzulme Dizisi Kanalı Yonetmenliğini Mahsun Kırmızıgul'un yaptığı Cağlar Ertuğrulun Oyku Celik ve Fulya Zenginer,Selin Şekerci,Eren Hacısalihoğlu,Unal Silver,Tansel Ongel ve Tatiana Tsikevic'in oynayacağı Benim İcin Uzulme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncu Kadrosu Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncu Listesi Yakında Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuacak olan Mahsun Kırmızıgul imzalı benim icin uzulme dizisinin one cıkan oyuncuları şoyle: Cağlar Ertuğrul imagesbenimicinuzulmedizisikadrosu5aefb462bc3c5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Benim İcin Uzulme dizisinde kimler oynuyor Yakında ekranlarda bir Karadeniz dizisi fırtınası esecek Mahsun Kırmızıgul'un yeni projesi Benim İcin Uzulme yeni yuzlere ve guclu kadroya sahip İşte Benim icin Uzulme Dizisinin Oyuncuları Cağlar Ertuğrul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,480Konular
981,428Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt