Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu

Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir

Karadeniz (Cekimler Artvinde Yapılıacak) Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde izlemiştik Karadeniz dramı ilk kez olacak

imagesbenimicinuzulmedizisikonusu5aefbd166d2f6

alıntı

Similar threads

Benim İcin Uzulme Dizi Konusu Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir Benim İcin uzulme dizisinin Karadeniz Cekimleri Artvinde Yapılıyor Benim İcin Uzulme dizisinde Artvin Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Benim İçin Üzülme Dizi Konusu Benim İçin Üzülme Dizisi Konusu Nedir Benim İçin üzülme dizisinin Karadeniz Çekimleri Artvinde Yapılıyor Benim İçin Üzülme dizisinde Artvin Bölgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu güne dek karadeniz halkını, daima komedi tarzı filmlerde ve dizilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Benim İcin Uzulme dizisinde kimler oynuyor Yakında ekranlarda bir Karadeniz dizisi fırtınası esecek Mahsun Kırmızıgul'un yeni projesi Benim İcin Uzulme yeni yuzlere ve guclu kadroya sahip İşte Benim icin Uzulme Dizisinin Oyuncuları Cağlar Ertuğrul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncuları İsimleri Mahsun Kırmızıgulun cekmeye hazırlandığı Benim İcin Uzulme adlı Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları belli oldu Karadeniz ailelerinin bu kez dramını ele alacağını belirten Mahsun Kırmızıgul, aylar suren calışmaların ardından Oyku Celik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Benim icin uzulme konusu Karadeniz in iki koklu ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadenize mevsimlik işci olarak gelmiş olan dunyalar guzeli doğulu kız, Buke ye aşık olurlar Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,480Konular
981,441Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt