Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncuları

Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncuları
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benim İcin Uzulme dizisinde kimler oynuyor

Yakında ekranlarda bir Karadeniz dizisi fırtınası esecek Mahsun Kırmızıgul'un yeni projesi Benim İcin Uzulme yeni yuzlere ve guclu kadroya sahip

İşte Benim icin Uzulme Dizisinin Oyuncuları

Cağlar Ertuğrul
imagesbenimicinuzulmedizisioyunculari5aefbabe0f0d6

Oyku Celik
imagesbenimicinuzulmedizisioyunculari5aefbabf2124a

Fulya Zenginer
imagesbenimicinuzulmedizisioyunculari5aefbac046641

Selin Şekerci
imagesbenimicinuzulmedizisioyunculari5aefbac15dfe8

Similar threads

Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncu Kadrosu Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncu Listesi Yakında Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuacak olan Mahsun Kırmızıgul imzalı benim icin uzulme dizisinin one cıkan oyuncuları şoyle: Cağlar Ertuğrul imagesbenimicinuzulmedizisikadrosu5aefb462bc3c5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Benim İcin Uzulme Dizisi Hangi Kanalda Yayınlanacak Benim İcin Uzulme Dizisi Kanalı Yonetmenliğini Mahsun Kırmızıgul'un yaptığı Cağlar Ertuğrulun Oyku Celik ve Fulya Zenginer,Selin Şekerci,Eren Hacısalihoğlu,Unal Silver,Tansel Ongel ve Tatiana Tsikevic'in oynayacağı Benim İcin Uzulme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Benim İcin Uzulme Dizisi Oyuncuları İsimleri Mahsun Kırmızıgulun cekmeye hazırlandığı Benim İcin Uzulme adlı Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları belli oldu Karadeniz ailelerinin bu kez dramını ele alacağını belirten Mahsun Kırmızıgul, aylar suren calışmaların ardından Oyku Celik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Benim İcin Uzulme Dizi Konusu Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir Benim İcin uzulme dizisinin Karadeniz Cekimleri Artvinde Yapılıyor Benim İcin Uzulme dizisinde Artvin Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Benim İçin Üzülme Dizisi Oyuncuları Resimleri ve bilgileri Benim İçin Üzülme oyuncuları Benim İçin Üzülme dizisinde kimler oynuyor Müziği bıraktıktan sonradan televizyon da başarılı işlere imzasını atan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi, öyle yakında ekranlarda Karadeniz fırtınası estirecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt