Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu

Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu Nedir?

Benim İcin Uzulme Konusu

Karadenizin iki koklu ailesinin oğlu olan Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadenize mevsimlik işci olarak gelen dunyalar Bukeye aşık olur Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara surukleyecektir Ayrıca dedesinin baskılarına boyun eğmeyip Batumda bale eğitimi almak isteyen Birgul ile her şeye rağmen hayata tutunmaya calışan zihinsel ozurlu abisi Orhan, hayalleri icin onlerine cıkan tum engelleri aşmaya calışacak ve sonuna kadar mucadele edeceklerdir

Similar threads

Benim icin uzulme nerede cekiliyor ATV de yayınlanan benim icin uzulme dizisinin cekimleri bir kısmı karadenizde ve doğuda cekiliyor Dizinin kısaca hikayesi ve cekildiği yerler; Birbirinden farklı hikayeleri, guclu ve renkli karakterleriyle, apayrı coğrafyalarda, farklı dillerde anlatan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Benim icin uzulme konusu Karadeniz in iki koklu ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadenize mevsimlik işci olarak gelmiş olan dunyalar guzeli doğulu kız, Buke ye aşık olurlar Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Benim İçin Üzülme Dizisinin Konusu Nedir? Benim İçin Üzülme Konusu Karadenizin iki köklü ailesinin oğlu olan Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadenize mevsimlik işçi olarak gelen dünyalar Bukeye aşık olur Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecektir Ayrıca dedesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Benim İcin Uzulme Dizisinin Konusu Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir Karadeniz (Cekimler Artvinde Yapılıacak) Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde izlemiştik Karadeniz dramı ilk kez olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Benim İcin Uzulme Dizi Konusu Benim İcin Uzulme Dizisi Konusu Nedir Benim İcin uzulme dizisinin Karadeniz Cekimleri Artvinde Yapılıyor Benim İcin Uzulme dizisinde Artvin Bolgesinde yaşanan bir dram anlatılacak Bu gune kadar karadeniz halkını, hep komedi tarzı filmlerde ve dizilerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt