iltasyazilim
FD Üye
Dünya aksine dönüyor, erkekler bir kadın gibi ev işlerine soyunuyor Temizleme, çamaşır, bulaşık ve yemek yemek gerçekleştirmek evde bundan böyle erkeğin işi oluyor “Benim Kocam Bir Melek adlı müsabaka programı her hafta bir evli çifte 10000 Türk Lirası ödül kazandırıyor
Evli çiftlerin başvuruda bulunduğu program Ağustos ayında Show TV'de başlıyor 5 evli çiftten erkekler haftaiçi eşlerini evden yollayarak yarışmaya başlayacak
Erkek yarışmacımız için haftanın yalnızca bir günü, bayan yarışmacımız içinse haftanın beş günü “Benim Kocam Bir Melek yarışmasına vakit ayırması gerekecek *
Evli çiftlerin başvuruda bulunduğu program Ağustos ayında Show TV'de başlıyor 5 evli çiftten erkekler haftaiçi eşlerini evden yollayarak yarışmaya başlayacak
Erkek yarışmacımız için haftanın yalnızca bir günü, bayan yarışmacımız içinse haftanın beş günü “Benim Kocam Bir Melek yarışmasına vakit ayırması gerekecek *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.