Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benim Krebim

Benim Krebim
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Benim Krebim Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet yumurta
*2 su bardağı süt
*2 su bardağı un ( bir parmak eksik)
*Yarım çay kaşığı tuz
*Sıvı yağ

Benim Krebim Tarifi Yapılışı
Derin bir kaba yumurtalar kırılıp iyice çırpılır sonra sütünü ekleyelim onunla da iyi çırpın sonra unu yavaş yavaş ekleyelim topaklanmasın iyice çırpın, tavamıza çok az yağ damlatıp tavanın her yerine yayalım sonra hazırlamış olduğumuz harçtan 1 kepçe tavamızın kenarlarından ortaya doğru dökelim ve tavamızı daire şekli çevirelim, ki harcımız tavamızım her yerini kaplasın bir yüzü pişince diğer tarafını çevirelim harcımız bitinceye kadar bu işlemleri tekrarlayacağız Kreplemizim hazır herkese afiyet olsun

Similar threads

Benim Krebim Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yumurta *2 su bardağından biraz az un *1 su bardağı su *1 su bardağı süt *1 tane vanilya *1 yemek kaşığı şeker Pişirmek için; *Margarin veya sıvı yağ Benim Krebim Tarifi Yapılışı Bir kaba malzemelerimizi koyalım un, süt ve su ile hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Krepli Kavurma ( Muhteşem Bir Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler *Krep için malzemeler: *2 su bardağı un *2, 5 su bardağı süt *2 adet yumurta *1 çay kaşığı tuz *1 yemek kaşığı sıvı yağ İçi için malzemeler: *250 gram kuzu kuşbaşı et ( haşlanmış olacak) *Karabiber *Pulbiber *Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
2 adet yumurta 2 su bardağı süt 1, 5 su bardağı un 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz 12 dal ıspanak, taze soğan, dereotu, maydanoz İçi için; 100 gr beyaz peyni Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Yumurtalarımızı derin bir kaba kırıp çırpalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Blincik Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *4 su bardağı su *13 yemek kaşığı*dolu un( kıvamına göre değişebilir, benim bardağımın ölçüsüne göre suda kıvamı on üç kaşıkla tutturdum) *1 yumurta *Zevke uygun tuz *Tereyağ *Sıvı yağ İçliği; *200 gram kıyma *2 adet büyük kuru soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kıymalı Kaşarlı Rulo Krepler Tarifi İçin Malzemeler Krep: *3 yumurta *2 5 su bardağı süt *2 5 su bardağı un *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz İç malzemesi: *200 gram kıyma *2 tane orta boy soğan Üzeri için; *Kaşar Kıymalı Kaşarlı Rulo Krepler Tarifi Yapılışı Öncelikle kıymamızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt