iltasyazilim
FD Üye
Benim Nefis Pizzam Tarifi İçin Malzemeler
*4 su bardağı un
*1 çay bardağı sıvı yağ
*İnstant kuru maya
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı şeker
*Su
Sos için;
*2 adet domates
*1 çay kaşığı salça
*Kekik
*Tuz
*Sıvı yağ
Üzeri için;
*Sucuk, sosis, kırmızı biber, kaşar ne dilerseniz koyabilirsiniz
Benim Nefis Pizzam Tarifi Yapılışı Bir kaba unu, kuru mayayı, tuzu, şekeri koyup karıştırıyoruz Ortasını açıp sıvı yağı ve su koyup yoğuruyoruz Kulak memesi kıvamına gelene kadar yuvarlak bir tepsiye hamurumuzu yayıyoruz ve fırına koyup 5 dk pişirip alıyoruz Daha lezzetli oluyor böyle Sosunu hazırlayıp üzerine sürüyoruz Sucuğu, sosisi, kırmızı biberi doğrayıp her tarafına yayıyoruz ve en üstüne kaşarı rendeliyoruz Üzerindeki malzemeler kızarana kadar pişiriyoruz 180 derecelik fırında Afiyet olsun
*4 su bardağı un
*1 çay bardağı sıvı yağ
*İnstant kuru maya
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı şeker
*Su
Sos için;
*2 adet domates
*1 çay kaşığı salça
*Kekik
*Tuz
*Sıvı yağ
Üzeri için;
*Sucuk, sosis, kırmızı biber, kaşar ne dilerseniz koyabilirsiniz
Benim Nefis Pizzam Tarifi Yapılışı Bir kaba unu, kuru mayayı, tuzu, şekeri koyup karıştırıyoruz Ortasını açıp sıvı yağı ve su koyup yoğuruyoruz Kulak memesi kıvamına gelene kadar yuvarlak bir tepsiye hamurumuzu yayıyoruz ve fırına koyup 5 dk pişirip alıyoruz Daha lezzetli oluyor böyle Sosunu hazırlayıp üzerine sürüyoruz Sucuğu, sosisi, kırmızı biberi doğrayıp her tarafına yayıyoruz ve en üstüne kaşarı rendeliyoruz Üzerindeki malzemeler kızarana kadar pişiriyoruz 180 derecelik fırında Afiyet olsun