iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar ben bir kızı seviyorum ve bu kıza acılmadan once onun yakın bir arkadasına durumu anlatmıstım ola ki bana asistan olur diye ama nedense hep beni tersledi sevdigim kız hakkında konusturtmuyor bile mesela dogum gunu vardı ben dedim bisiler yapalım o dediki bana sen cok kesin ediyorsun anlarsa gorursun diye tersledi beni beni karıstırma falan filan seyler soyledi ben bir kasıt veremedim en son gecenlerde o kızla karsılastım okulda tenefuste bana dediki arkadasımla yemege gidiyorum yani beni basından atmaya kalktı nese indik asagı o arkadasım dedigi kız kim cıktı benim sevdigim kız cıktı benden sakladıgını o an hemen anladım cunku sonucta o da benim arkadasım yani xxxle yemege gidiyorum demesi gerekirdi lakin öyle diyince benimde gelecegimi bildiginden bana uç arkadasım dedi nese daha sonra sevdigim kız beni gorunce benide cagırdı her zaman beraber gittik yemege ve orada dogumgunu kutlaması hakkında konustular boylu boyunca ben demistim ona kac hafta onceden beni terslemisti lakin sevdigim kıza dogumgunu yapmıslar ve bunu bile benden sakladı hepsini o lahza ögrendim sevdigim kızdannedense beni o kızla gorusturtmek istemiyor sevdigim kıza soyledi olur ya o istemiyor diyecegim ama kız o vakit belli ederdi bana her gordugunde cok tatlı bir sekilde gulumsuyor banaben bu kıza sevdigim kızı soylemeden once bana aralıksız bunu yapalım sunu yapalım derdi lakin soyledikten sonra bunların tümü bitti nedense istemiyor o kıza teklif etmemi rahatsız oluyorve en son dun karsılastık arkadasımla bunca yalanından sonradan terslemelerinden daha sonra benim ona surat yapmam gerekirken o bana surat yaptı onun yalanlarını falan ogrendim lakin nedense utanması gerekirken o bana soguk davranıyor surat yaptı sizce bunların nedeni nedir