Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bEniM ... SaNa ihTiyAcıM vArDı !

bEniM ... SaNa ihTiyAcıM vArDı !
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bEniM SaNa ihTiyAcıM vArDı ! Dün gece ,,, Hiç olmadığım değin ihtiyacım vardı sana !!! Ağlıyordum hıçkırarak Sesini dinlemek iyi gelecekti bana , emindim Telefonu elime aldım her canım yandığında , birine ihtiyaç duyduğumda yalnız olmayı seçen ben , bu kez istemedim kısa bir mesajdı ! Sana İhtiyacım Var ! Daha Sonra ağlarken uyumuşumm ! Ve sen ,,, yanıt yazmaya bile tenezzül etmemişsin Benim canım yanıyordu , ve sen hala kendi düşüncelerinde boğuluyordun ! Oysa ,,, böyle anlarda ne önemi vardıı kırgınlığın ? Benim , SaNa ihtiyacım vardı ! SeninSe hala susmaya ! Derhal bende susuyorum Yine tüm cümlelerimi içime sakladım , Yeniden bir sürü cevapsız soru kaldı bana ! GiDiyoRsun belki sadece şunu anlatmak istiyorum son olarak ; Benim , dün geceee SaNa ihtiyacım vardı ! Seninse hala susmaya ! ALINTI kaynak : tatlıaşkım  

858,496Konular
982,415Mesajlar
30,228Kullanıcılar
batalmiracSon üye
Üst Alt