benimde derdim varr( Slm melekler bende az önce 6 aylık evliyim kayınvalidem evlendiğimizden bi iki gün sonraa kızım dedi üstünde su taşı basılırsınn yeni gelin lohusa gibidir 40 gün kendini koruu çocuğun olmazz natürel ci,ddiye almadım hatta gülesimde geldi basılmak kim neyi neden basıyosaa yapmadımmbenimdederdimvarr5c517bef4be01gifalt :hhh: Dp81 :hhh: şimdi izinde kayınvalidemdeyizz bana dedi sana demiştimm haydeee tıpkı şöyle söylüyor derhal kizum ben sağa dediydumm dinlemedunn neysee hauu gırağanda dikenluk var seni altundan üç defa geçirelummm tartılmamış etten ayırdım azicukk haunla 3 defa banyo yapaysunn natürel öyle söylerkenn ben kendimi ezik hasta işe yaramayan çaresizz vss hissediyorum ve anlamıyorumm bu kadar çocuklarım okusun diye çabalayan ve okutann kendisi şu yaşında bile okumadığına pişmann olan bi bayan nasıl böyle düşünürr neysee meleklerr ben hiç iyi değilim depresyona girdim vallahii dua ediyorum Rabbim şu lahza bi mucize verse düşündüklerinden utansalar ha yine de kayınvalidemi çokda seviyorum tek isteği torun ben birincil geliniyim gerçekte temiz kalpli biliyorum onu kırmakda istemiyorumm dediğini yapmakdaaa ayy ne yapıcamm ben bi zihin verinn