Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benimle Çıkarmısın

Benimle Çıkarmısın
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benimle Çıkarmısın Benimle Çıkarmısın Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların hakiki anlamları : 1Olmadığı için üzgünüm; fakat lütfen dost kalalım (İstediğin şey muhtemel yok Ama yanımda olmaya devam et Beni evime getirip götürecek, güldürüpeğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da ara sıra ararım seni) 2 Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum ( yeniden katiyen bu konuyu gündeme getirme) 3 Hissi sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek (Senden başka birkaç birey daha var; fakat bir türlü karar veremiyorum) 4 Böyle bir ilişki için demin hazırlanmış değilim (Az Önce alemlerin tadını yeterince çıkaramadım Beraber elde etmek istediğim birkaç yüz kişi daha var Beklemeye devam et Daha iyisini bulamazsam belki gelirim) 5 Seni yeterince tanımıyorum (Tipin falan işlenmiş ama ya öteki özelliklerin? Araba senin üstüne mi? Evinyazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs) 6 Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz Zamana bırakalım (Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et Gencim, güzelim, çekiciyim Bunların tadını en dibine dek içeri almamak istiyorum; dahası senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim) 7 Seni seviyorum Ama ben çok seçici birisiyim; basit basit beğenmem Derhal karar vermemi bekleme ( Ben İngiltere kraliçesinin soyundan geliyorum Bana bedel edinmek çok zordur Superman Brad Pitt Prens Rainer Bill Gates karışımı bir erkek arıyorum Güç, karizma, zenginlik, akıl, statü, fizik, kimya, falan hepsi birarada olmalı Kız kurusu olmak pahasına da olsa arayacağım Eğer bulamazsam can simidim olursun, yok mi kerizciğim?) 8 Hayatım acilen allak bullak, israr etme Ben seni ararım (Birkaç erkeği benzer anda yöneticilik ediyorum Pozitif kurcalama Habersiz eve gelmeye falan da kalkma, ikimiz de dayak yeriz valla ) 9 Aşk bana göre yok ( Kendime güvenim yok Bir ilişki devam etmek için mücadele harcamaktansa evde televizyon izleyip, pastabörek yerim Nasılsa ailem zamanı gelince birisini bulur) 10 Aynı işyerinde çalıştığım biriyle birlikte olamam (Hiç tipim değilsin Lakin ileride yöneticim olursun da burnumdan getirirsin diye dobra dobra söyleyemiyorum) 11 Şu sıralar kariyerime konsantreyim (Yaptığım meslek dışında hiçbir konuda söyleyecek sözüm yok) 12 Ben nişanlıyım (Ne güzel eğleniyorduk Neden üzerime geldin oysa sözde Sonunda doğruyu anlatmak zorunda kaldım işte) 13 Evet, kabul ediyorum (Içten bir hanımefendi) 14 Hayır, kabul etmiyorum (Dürüst bir hanımefendi daha  

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt