Benimle Evlenirmisin benzer yastığın aşağıda bir ömür boyu benimle iyi ve kötü kokuları paylaşır mısın? * şey ben soyumu devam ettirmek istiyorumbunun için bir kaç çocuğa ihtiyacım var bu konu da bana yardımcı olur musun? *aşkım seninle her gece pembe panjurlu, mavi odamızın içinde, yaza ve kışa dirençli beyaz penceremizin önünde birlikte seçtiğimiz yıldızımızı seyretmek ve evimizin bahçesinde koşuşan zirve boy yavrucaklarımızın olmasını nasıl isterdim bir bilsen *'Ayşe hatun gel, karım ol Gel bebücüklenelüm *benimle ewlen yahut ben seninle ewlenirim *aşkım seni Galatasaray'dan bile daha çok çok sewiyorum benimle ewlenir misin? *beraber yaslanıp beraber geberelim mi? *lann kızz seviyorum lannn seniii hemde ölümünee lannn evlennn lannn benimlee evlennn lannn *hayatımı karartmak istiyorum bana takviye eder misin? *sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum *benimle aşkı bitirmek istermisin? *bi biskrem versem benimle evlenir misin raziye? *annemin kaynanan olmasını istermisin??? * artık bana sabahları da yumurta kırmaya var mısın? *selvinaz, guzelim, kim alacak seni su yastan sonradan, hadi evlenek ha? *sevgilim iliskimizin devlet tarafindan taninmasini istiyorum aramiza devletin, kanunlarin falan girmesi ne dek da romantik, ah! yan ama sevgilim derhal! anında evlenelim *Bak ben tek maaşla ne otomobil ne ev alabiliyorum gel beraber duble maaşla her haltı yiyelim 1549159855 1549159855 benimleevlenirmisin5c564db484919benimleevlenirmisin5c564db484919 http:wwwozgurceduslercomimagesnokta