iltasyazilim
FD Üye
Merhaba Benim sevdiğim,canımdan çok sevdiğim kız bana hiç bakmıyorduBir gün eve geldim kankam (kızın en ei arkadaşı) sana ei bi haberim var dediA(Adı A olsun) A seninle çıkmadığına çok pişman felan dedi Kafam karmakarışık felan demişŞimdi B(çıktığı çocuk) bırakıp Can'la çıkarsam adım çıkar demişB'yle çıkmasam Can'la çıkardım demiNe yapcağımı bilmiyorum dediOkulda bunlar dürüst mu dedim anlamamış gibi yaptı baştan sordum içten dedi gülerek kaçtıSonra B'yi artı sevmiyomuşun felan dedim o da ben ona böylece bişey demedim dedi Ama diğerleri içten dediSonra bugün sordum kafan karışıkmış diye evet dediBi arkadaş vardı sordum o da varken Pelin'in dediklerinin tümü doğruydu dimi dedik hayır dedi sonra sırıttı kızardı bana bakıpSonra B'ye söylemeyelim dimi dedim evet dediSonra dedim derhal sen B'yi fazla sevmiyomusun dedimHayır ben o kadar bişiy demedim dedi kendin dedin dedim evet dedin ben ona yok kafamın girift olduğuna evet dedim dediŞimdi bu ne çağırmak oLuyor ? Kankam yaLan söyLemez yarın zaten konuşcaz dediklerini demiş mi dememiş mi diye B'yi artı sevmiyorum dieAma B'ye biraz yakınŞimdi bu ne çağırmak ? Ne yapmam lazım ? Beni seçmesini nasıL sağlarımAllah rızası için destek edin
Şimdiye kadar her zaman candan sevdim ve sevdiklerimden hiç biri beni sevmedi
Şimdiye kadar her zaman candan sevdim ve sevdiklerimden hiç biri beni sevmedi