Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Benler İcin Bitkisel Cozum

Benler İcin Bitkisel Cozum
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
benlere bitkisel cozum
benler icin bitkisel cozum

Benlere bitkisel cozumler

imagesbenlericinbitkiselcozum5ad52f696aba2

Kutahya’da yaşayan Kadir Alparslan, kendi buluşu olan bir bitkinin kokunun suyu ile et benlerini tedavi ettiğini soyluyor Tamamen bitkisel bir uygulama olan kendi buluşu sayesinde et benlerini bir seanslık uygulama ile tedavi ettiğini belirten Alparslan’ı bu işe sevk eden de kendi vucudunda cıkan et beni itmiş Et benini yok etmek icin yapmadığı ilac kalmayan Alparslan hikayesini şoyle ozetliyor: “Doğayı cok seven birisiyim Uc gun dağa gitmesem duramam Otlara ilgim cok Bir gun dağda gezerken bir ot koparıp ağzıma attım Ağzım uyuştu Bir gun sonra ise dudaklarım, elimin değdiği yerler kabuk bağladı ve soyulmaya başladı Kendi kendime ‘Bu otun yaprağı, koku ve suyu yara olmuş benleriime iyi gelir mi?’ diye duşundum Ve otun kokunden bir su cıkardım Suyunu benime surdum, cok fena şekilde bir yanma oldu Bir gun sonra et benimin siyahlaştığını ve hafifce kenarının kaşındığını gordum Bir hafta sonra ise et benim tamamen duştu Ondan sonra da % 95 oranında iz bile kalmadan, tamamen iki hafta icinde yok oldu

Et benini iyileştiren bu otu tekrar bulmak icin dağa cıkan Kadir Alparslan, topladığı otların kok suyunu sıkarak kendi cevresinde kim varsa onların benlerine uygulamış ve hepsinden de % 100 olumlu sonuc almış Tam on yıldan bu yana et benlerinin tedavisinde bu bitkisel metodu kullanan Alparslan, “Bugune kadar yuzlerce kişi bu otun şifasından nasiplendi ve Allah’ın izniyle hic kimsede hicbir problem olmadı Hepsinden teşekkur aldım ve bircoklarıyla da bu sayede arkadaş oldum diyor

Kendi bulduğu bu bitkisel yontemin vucudun neresinde cıkarsa cıksın her turlu kıllıkılsız et beni uzerinde etkili olduğunu belirten Alparslan kesmeden, kanatmadan ve acıtmadan, uc beş dakika icerisinde et benlerini ayakta tedavi ettiğini ifade ediyor Bu bitkinin kesinlikle yan etkisi olmadığını ve sadece benin uzerine surulmek suretiyle on gun icerisinde et beninden kurtulmanın mumkun olduğunu belirten Alparslan, bunun icin tek şartın iki gun boyunca o bolgeye su değdirmemek ve beni elle koparmamak olduğunu soyluyor Bircok unlu sanatcı, politikacı ve işadamlarını da bu buluşu ile tedavi eden Alparslan, aynı zamanda damar tıkanıklıkları icin de bitkisel karışım cayı icat etmiş Yaptığı yedi farklı ottan oluşan cayın kalp ve beyin damarlarının acılmasında, damar sertliklerinin tedavisinde olumlu sonuclar verdiğini iddia eden Alparslan, toplamda altı litre su ile hazırlanan ve ozel bir katkı ile yapılan karışımın sabah ve akşam ac karnına birer cay bardağı icildiğini ve bu sayede damarda pıhtılaşan kanın durultulup dolaşıma sokulduğunu belirtiyor Cayın aynı zamanda tansiyonu ve kolesterolu duzene sokucu etkisi var

Bitkilerle uzun yıllardır uğraşan ve tedavi metotlarını araştıran Alparslan, yine bitkisel olarak hazırladığı bir ceşit yemekle hemoroit sorununu cozume kavuşturduğunu ifade ediyor Kanlı, memeli ve sancılı olmak uzere uc ceşit hemoroit olduğunu soyleyen Alparslan sabah ve akşam birer yemek kaşığı bal ile kendi hazırladığı bitkisel karışımı yiyen kimselerin uc gun icinde kanının kesildiğini, maksimum bir hafta icinde de bu sorunun ortadan kalktığını kaydediyor
Alıntı

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt