Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benm asırı derece kilom var ve bunu acilen vermem lazım
benm asırı derece kilom var ve bunu acilen vermem lüzumlu benm asırı derece kilom var ve bunu derhal vermem lüzumlu çook acele lütfen muavin olun bana yaa Bide siviLce + izLeri için Ne yapmaLıyımm ?0
takviye edin lütfen fikirlerinizi merak ediorum ve fazla seviyorum derhal derhal şöyle açıklama yapmak istiyorum kısaca; 5 aylık bi ilişkim vardı benzer şehirlerdeyiz, 6 aydır tanısıyoruz ve 5 aydır bırlıkteydık; ben mezun olduktan sonra meslek fılan bulamadıgım ıcın cok sıkılmıstım evde...
Lütfen bana us verin lütfen :( ilk olarak hepinize meraba uzun bir süredir takip ediyordum geçenlerde üye oldum ve hemen size bir sorunumu paylaşcam lütfen bana akıl verin Konu şu benim 4 yıllık sözlüm var birbirimizi çok seviyorduk benim ugruma ailesini karşısına aldı tabi bende emek...
Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) gıçını kaldır da birazcık zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn * birazcık geri dur o tezgahtan geri dur çaydanlığa fazla girişim ...
Arkaya Bakmamam Lüzumlu geçmişim mi? hatırlamıyorumo mu? bilmem, tanımıyorum hiç tanışmadım kendisiyle birincil kez görüyorum evet, evet geleceğimde herşey bak azıcık dikkatli bakarsan sen de görürsün o iri, parlak, büyüleyici ışığı sende gördün demi! iştee bak geleceğim nasıl da hoş işte...
Birbirinden Iğneleyici Delici Sözler İğneli Sözler Kısa İğneli Mesajlar Sevgili melekler, bu bölümümüzde en son sizlerle Albert Camus'dan Sözler paylaşmıştık Yeniden bir misafirimizin isteği üstüne ama sanırız birini iğnelemek istiyorbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b604927pngalt...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.