Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

benm asırı derece kilom var ve bunu acilen vermem lazım

benm asırı derece kilom var ve bunu acilen vermem lazım
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
benm asırı derece kilom var ve bunu acilen vermem lüzumlu benm asırı derece kilom var ve bunu derhal vermem lüzumlu çook acele lütfen muavin olun bana yaa Bide siviLce + izLeri için Ne yapmaLıyımm ?0  

Similar threads

takviye edin lütfen fikirlerinizi merak ediorum ve fazla seviyorum derhal derhal şöyle açıklama yapmak istiyorum kısaca; 5 aylık bi ilişkim vardı benzer şehirlerdeyiz, 6 aydır tanısıyoruz ve 5 aydır bırlıkteydık; ben mezun olduktan sonra meslek fılan bulamadıgım ıcın cok sıkılmıstım evde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lütfen bana us verin lütfen :( ilk olarak hepinize meraba uzun bir süredir takip ediyordum geçenlerde üye oldum ve hemen size bir sorunumu paylaşcam lütfen bana akıl verin Konu şu benim 4 yıllık sözlüm var birbirimizi çok seviyorduk benim ugruma ailesini karşısına aldı tabi bende emek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) Murat Taşdemir Ve Banu Alkan Diyalogları : ) gıçını kaldır da birazcık zayıflarsın belkii!! şu göbeğe bak allahım yaaa aa o göbek değil ki bebeyimmmmmm o senin gülünnnn * birazcık geri dur o tezgahtan geri dur çaydanlığa fazla girişim ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkaya Bakmamam Lüzumlu geçmişim mi? hatırlamıyorumo mu? bilmem, tanımıyorum hiç tanışmadım kendisiyle birincil kez görüyorum evet, evet geleceğimde herşey bak azıcık dikkatli bakarsan sen de görürsün o iri, parlak, büyüleyici ışığı sende gördün demi! iştee bak geleceğim nasıl da hoş işte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Birbirinden Iğneleyici Delici Sözler İğneli Sözler Kısa İğneli Mesajlar Sevgili melekler, bu bölümümüzde en son sizlerle Albert Camus'dan Sözler paylaşmıştık Yeniden bir misafirimizin isteği üstüne ama sanırız birini iğnelemek istiyorbirbirindenigneleyicidelicisozler5c5551b604927pngalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt