iltasyazilim
FD Üye
merhaba uç konuya geçeyim 3 aylık bi ilişkim 2 hafta önce bitti ben onu fazla kızı fazla seviyordum ama o soğudum dost kalalım lütfen dedi zorda olsa üzmemek için arkadaş olarak kalmayı denedim şuan arkadaşız birincil hafta inanın her gün onu hatırından çıkmak için içkiye başvurdum her gün içtim tek çarem buydu arkadaş olarak kalıcaktık bundan böyle bşiy hissetmiyorum diyordu neyse artık alıştım galiba zorda olsa azıcık alıştım bugün öylesine şaka takılıyordum çokta güzel değilmişsin gerçekten felan diyerek bunu hep yapıyordum şaka olduğunuda biliyordu facebook'ta ekliydi kendisi ayrıldığımzdan itibaren aralıksız faceden beni sildiğin an unut dedim çünki istanbulda yaşıyordu hiç kamera dışarıya görmemiştim gitceğime 1 hafta kala ayrıldı sonradan eski sevgiliside arkadaşlarında konuşmuyorum ekli diyordu ona ulaşabilceğim tek yer ya telefondu ya facebooktu bu yüzden neyse bügün gene şaka takılıyordum sildim konuşma artık benle dedi öncelikle inanmadım lakin fiilen sevmiyorum dediği eski sevgilisi ekliydi ve ben silinmiştim mesaj gönderdim unut bundan böyle beni gözümde hiç değerin kalmadı diye birincil başlarda bnane felan dedi sonra önemli olduğumu anladı affet özür dilerim demeye başladı yaptığınla ne değin değr verdğini anladım knşma bundan böyle dedim nlr affet demeye başladı unut beni dedim unutamam dedi nedn dedim çok alıştım sana dedi ayrıldığı gün baglattın kendine gidiyomusn diye msj atmıştım oda bağlanmasaydın demişti bnde ona karşılık alışmasaydın diyrk msj attım yaptığını affedemem galiba 12 gün telefon kapalı tutucam konuşmucam ben bunları yaparak hatamı yapıyorm yda o mu hatalı bu durmda napayım ne edeyim hiç bilmiyorum sadece alkolik oldm içmedn duramıyorm