Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bensu Narlı'yı Tabanca ile Öldüren Katil Çok Pişmanmış

Bensu Narlı'yı Tabanca ile Öldüren Katil Çok Pişmanmış
0
40

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-1881af3c61ea82e40c4b18fa4540def6695ad566.jpg

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı tabancayla öldüren Serhat Kantaş'ın  emniyetteki sorgusunda çok pişman olduğunu söylediği öğrenildi.  

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Burgaz Mahallesi Tanyeri Sokak'taki bir konutta meydana geldi. 

DHA'nın haberine nazaran Bensu Narlı ve Serhat Kantaş ortasında kelamlı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Serhat Kantaş yanında bulunan tabancayı ateşleyip, Narlı'yı göğsünden vurdu. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımlarınca yapılan denetimde Narlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Narlı'nın cesedi, olay yerindeki savcının incelemesinin akabinde Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Serhat Kantaş'ı kısa müddette yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki süreçleri süren Serhat Kantaş'ın kelamlı tabirinde, "Bensu, eski kız arkadaşımdı. Öbür biriyle görüştüğünü öğrendim. Konuşmak için oturduğu konuta gittim. Zile bastıktan sonra Bensu kapıyı açtı. İçeriye girdim. Onu çok sevdiğimi söyledim. Ortamızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Ne olduysa o vakit oldu. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

858,497Konular
982,024Mesajlar
30,005Kullanıcılar
Üst Alt