Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benzemez Kimse Sana Notaları

Benzemez Kimse Sana Notaları
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benzemez Kimse Sana şarkı Notaları
Benzemez Kimse Sana şarkısı nota

Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım
Bakışından suzulen işvene kurban olayım

LUtfuna ermek icin soyle perişan olayım
Husnune ermek icin soyle perişan olayım

imagesbenzemezkimsesananotalari5ada57cd833f4

Similar threads

Benzemez Kimse Sana Şarkısı Sozleri Benzemez Kimse Sana Sozleri Benzemez kimse sana Tavrına hayran olayım Bakışından suzulen İşvene kurban olayım Lutfuna ermek icin Soyle perişan olayım Bakışından suzulen İşvene kurban olayım
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Benzemez Kimse Sana flut notaları Benzemez Kimse Sana notaları imagesbenzemezkimsesanasarkinotasi5adaa40bdec9e
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Benzemez Kimse Sana Kendi Fidayda şarkı sozu 6 Temmuz Benzemez Kimse Sana Kendi Zara Taklidi imagesbenzemezkimsesanakendizarataklidifidayda5ada20c239646 Aman Bulguru Kaynatırlar Haydi Bulguru Kaynatırlar Serine Yaylatırlar Aman Serine Yaylatırlar Bizde Adet Boyledir Aman Bizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Aradın mı şarkı sozu 6 Temmuz Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Hulya Avşar Taklidi imagesbenzemezkimsesanapelinoztekinhulyaavsartaklidiaradinmi5ada20f162ce5 Aklıma gelmiyor artık Ne cabuk unutuldu yuzun Bana aşkını vermeye kalkma Ne yazık ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Benzemez Kimse Sana Umit Erdim Bas Gaza şarkı sozu 6 Temmuz Benzemez Kimse Sana Umit Erdim İsmail YK Taklidi imagesbenzemezkimsesanaumiterdimismailyktaklidibasgaza5ada20d76809d Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ cek sol cek bir caka atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt