Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Hulya Avşar Taklidi Aradın mı

Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Hulya Avşar Taklidi Aradın mı
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Aradın mı şarkı sozu

6 Temmuz Benzemez Kimse Sana Pelin Oztekin Hulya Avşar Taklidi

imagesbenzemezkimsesanapelinoztekinhulyaavsartaklidiaradinmi5ada20f162ce5

Aklıma gelmiyor artık
Ne cabuk unutuldu yuzun
Bana aşkını vermeye kalkma
Ne yazık ki yalanmış sozun

Başka bir aşka gucum yok
Seneler cabuk yordu beni
Butun omrumu uğruna verdim
İsteseydi arardı beni
Gunah mı yalan mı
Yurekli olda cevap ver
Seni son defa arzularken
Bana bir kerecik hesap ver

Aradın mı seni yar diye koynuma saklarken
Aradın mı geceler boyu hasreti koklarken
Aradın mı kabul etmeden ayrılığı
Cevap ver

Similar threads

Serdar Ortac Aradın mı Şarkısı Serdar Ortac Aradın mı Şarkı Sozleri Aklıma gelmiyor artık Ne cabuk unutuldu yuzun Bana aşkını vermeye kalkma Ne yazık ki yalanmış sozun Başka bir aşka gucum yok Seneler cabuk yordu beni Butun omrumu uğruna verdim İsteseydi arardı beni Gunah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Acıları Bitiremedim Artık aşka acelem yok Cok bekler miyim? Seni ictim bir seferde Cok ozler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız olmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sozum son kararım Yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Serdar Ortaç Aradın Mı? Aklıma gelmiyor artık Ne ivedi unutuldu yüzün Bana aşkını vermeye kalkma Ne eyvah ki yalanmış sözün Başka bir aşka gücüm yok Seneler tez yordu beni Tüm ömrümü uğruna verdim İsteseydi arardı beni Günah mı yalan mı Iyi Kalpli olda cevap ver Seni son defa arzularken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Aradın mı Şarkısının Sözleri Serdar Ortaç Aradın mı Şarkısı Serdar Ortaç Aradın mı Şarkı Sözleri Bütün Serdar Ortaç hayranları için gün geçse de eskimeyen ve hala sevilerek dinlenen parçalarının sözlerini paylaşmaya devam ediyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Benzemez Kimse Sana Umit Erdim Bas Gaza şarkı sozu 6 Temmuz Benzemez Kimse Sana Umit Erdim İsmail YK Taklidi imagesbenzemezkimsesanaumiterdimismailyktaklidibasgaza5ada20d76809d Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ cek sol cek bir caka atarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt