Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berdan Mardin yeni tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Herkes Özcan Deniz sandı...

Berdan Mardin yeni tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Herkes Özcan Deniz sandı...

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
berdan_mardin_yeni_tarziyla_sosyal_medyanin_diline_dustu_herkes_ozcan_deniz_sandi_1638772896_3788.jpg

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin yeni imajı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Mardini'nin değişimini gören takipçileri ünlü ismi Özcan Deniz'e benzetti.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Berdan Mardini, yenilediği imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz mart ayında iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde boşanan Mardini, hayranlarını şaşırtan bir değişime imza attı.

XdopO_1638772775_8096.jpg

Saçlarını gri-beyaza boyatan ünlü şarkıcı siyah ceketiyle çekildiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 43 yaşındaki ünlü isim, sosyal medyada büyük yankı uyandıran gönderisine "Bana yeni fotoğraflar lazım. Valla çekmem lazım ama ben 'bir deneme yapayım' dedim." ifadelerini kullandı.

Qa7ZS_1638772761_5602.jpg

Berdan Mardini'nin yeni imajını gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Edis olmak isterken Özcan Deniz olmuşumdur, bir an Özcan Deniz sandım, Özcan Deniz'in 'Mardin' şubesi" şeklinde yorumlarda bulundu.

zXPjs_1638772801_133.jpg

Similar threads

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin yeni imajı toplumsal medyada büyük yankı uyandırdı. Mardini'nin değişimini gören takipçileri ünlü ismi Özcan Deniz'e benzetti. Son periyotların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Berdan Mardini, yenilediği imajıyla dikkatleri üzerine çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Evvelki günlerde toplumsal medya hesabından yeni imajını paylaşan Berdan Mardini'nin değişimi Özcan Deniz'e benzetilmişti. Ünlü isim mevzu hakkında sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz günlerde toplumsal medya hesabından yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan müzikçi Berdan Mardini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Önceki günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Berdan Mardini'nin değişimi Özcan Deniz'e benzetilmişti. Ünlü isim konu hakkında sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı Berdan Mardini, eleştiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Toplumsal medya hesabından yeni imajını paylaşan müzikçi Berdan Mardini'nin son hali hayranları tarafından Özcan Deniz'e benzetilmişti. Ünlü isim mevzu hakkında "Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. Beşerler birbirine benzeyebilir. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum" biçiminde konuştu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İbrahim Tatlıses’in 1979 yılında seslendirdiği 'Ayağında Kundura' şarkısını yeniden yorumlayan Berdan Mardini'nin klibindeki yeni imajı hayranlarını şoke etti. 80’lerin modası olan kostümler tercih eden Mardini'nin yeni tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz mart ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt