Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berdan Mardini Evleniyor

Berdan Mardini Evleniyor
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Berdan Mardini Evleniyor berdan mardini dügünü berdan mardininin düğünü mardinin düğünü mardini düğün fotoğrafları dugunu Hayırlısı olsun ne diyelim darısı bekarların başınaberdanmardinievleniyor5c4e7ce63aae0pngalt :D:D :D:D :D:D 1548647649 1548647649 berdanmardinievleniyor5c4e7ce63e8b8berdanmardinievleniyor5c4e7ce63e8b8 berdanmardinievleniyor5c4e7ce63e8b8 Meşhur şarkıcı Berdan Mardini Paris'te yaşamış sevgilisiyle evlenmeye karar verdi Ayakligazetecom'un haberine göre, sevgilisinin Paris'te yaşaması nedeniyle iki nikah yapacaklarını söyleyen Mardini, 'Valla işimiz baskı, 2 düğün yapacağız dahası benim ablam evleniyor, onunda müstakbel eşi yurtdışında yaşıyor Onlarda 2 nikah yapacaklar Bu ay 4 tane düğünümüz var Bu sene işimiz şiddet valla, piyango da çıkmadı' diyerek espiri yaptı 'Düğün şahidi İbrahim Tatlıses' Düğün şahidi olması için İbrahim Tatlıses' konuştuğunu söyleyen Mardini, İbrahim abi zaten böyle konularda çok duyarlıdır Söyler söylemez 'tabiki kardeşim isteyerek lakin benim tanıklık yaptığım cümbür cemaat boşanıyor' dedi Ben de İbrahim Tatlıses'e bir birincil yaşatacağımı söyledim İnşallah biz ömür büyu bir yastıkta olacağızdedi  

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt