Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berdan Mardini yıllar sonra bir ilke imza attı! Duygu Çakmak ile...

Berdan Mardini yıllar sonra bir ilke imza attı! Duygu Çakmak ile...
0
70

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
berdan_mardini_yillar_sonra_bir_ilke_imza_atti_duygu_cakmak_ile_1650814095_3359.jpg

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, yeni parçası Seni Kalbime Gömdüm'ün klip çekimleri sırasında ilk kez bir partnerle kameralar karşısına çıktı.

"Aman Aman", "Mardin Kapı Şen Olur" ve "Senden Çocuğum Olsun İstiyorum" gibi parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Berdan Mardini, yeni şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçti. 

I2z0r_1650813896_3165.jpg
Berdan Mardini

Müslüm Gürses'in unutulmaz şarkısı Seni Kalbime Gömdüm'ü seslendiren ünlü şarkıcı "Ben şarkıya kendi yorumumu kattım ve içime sinen bir iş oldu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

IPGUB_1650814008_5664.JPG
Berdan Mardini ve Duygu Çakmak

Sözü Hasan Bağlan'a müziği ise Burhan Bayar'a ait olan parçanın klibinde bir ilke imza atan Mardini, ilk kez bir partner ile kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçıya çekimler boyunca Miss Europe 2021 güzeli Duygu Çakmak eşlik etti. 

RfqaU_1650813722_8236.jpeg
Miss Europe 2021 güzeli Duygu Çakmak

Similar threads

İbrahim Tatlıses’in 1979 yılında seslendirdiği 'Ayağında Kundura' şarkısını yeniden yorumlayan Berdan Mardini'nin klibindeki yeni imajı hayranlarını şoke etti. 80’lerin modası olan kostümler tercih eden Mardini'nin yeni tarzı sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz mart ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, ‘Tribin Olurum’ şarkısının klip çekimlerin de çocuklarının da olması için 100 bin TL ödedi. Tıpkı filmlerde olduğu gibi yeni klibinde de profosyonel çekimlere yer verip mafya babasını canlandıran şarkıcı Berdan Mardini, çocuklarının da klipte olmasını istediği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan şarkıcı Berdan Mardini'nin son hali hayranları tarafından Özcan Deniz'e benzetilmişti. Ünlü isim konu hakkında "Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum" şeklinde konuştu. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
2010 yılında dünyaevine giren Fatoş Yelliler ve Berdan Mardini çifti tek celsede boşanmışlardı hatırlarsanız. Ünlü türkücü geçtiğimiz gün 'Söylemezsem Olmaz' programına katılarak eski eşi hakkında inanılmaz iddialarda bulundu...???? Kaynak: Söylemezsem Olmaz Ünlü şarkıcı Berdan Mardini’yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ünlü şarkıcı Berkay, 'İki Hece' adlı şarkısına klip çekti. Şarkıcı, klibinin çekim süresiyle rekora imza attı. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, yeni bir şarkı yayımladı. İki Hece adını verdiği şarkısı için ayrıca kamera karşısına geçen ünlü isme, oyuncu Öykü Çelik de eşlik etti. Klip çekimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,496Konular
981,889Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt