Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beren Saat ile Kenan Doğulu ne zaman evlenecek?

Beren Saat ile Kenan Doğulu ne zaman evlenecek?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beren Saat ile Kenan Doğulu ne vakit evlenecek?

Beren Saat ile Kenan Doğulu ’nun uzun süredir aralıksız birlikltelikleri evlilikle noktalanacak gibi görünüyorİki ünlü isim nikah tarihlerini aile içerisinde konuştuklarıın düğün tarihinin karalaştırılmasına çalıştıklarıın açıkladılar
Kenan Doğulu le Beren Saat takriben iki yıldır birliktelerKenan Doğulu güzel oyuncu Beren Saat ile ilişkisi hakkında da şunları söylediEvlilik meselesini aile içinde konuşuyoruz Düğün yakın vakit içinde gerçekleşecek, baht Ünlü şarkıcı; Beren Saat, Benim Dünyam ’ filminde canlandırdığı şahsiyet gibi günün birinde engelli olursa ilişkinizi sürdürür müsünüz? sorusunu ise şöyle yanıtladı:

Bu çok şiddet bir soru Eğer daha sonra kusurlu olsaydı, onunla ilişkimi devam ettirirdim Ancak allah vergisi kusurlu olsaydı ne yapardım bilemem Çünkü işin bu tarafını hiç düşünmedim diye konuştu *

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt