Beren Saat Ilk Olarak İlişkisini Konuştu ! Bu konu; beren saat kenan doğulu ilşkisi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yeni yılla birlikte yepyeni İntikam adlı diziyle ekranlara gelmeye hazırlanan Beren Saat, birincil kere Kenan Doğulu ve ilişkisi hakkında konuştu Biz de derhal bu satıları sizlerle paylaşmak istedik Buyrunberensaatilkkeziliskisinikonustu5c4e3625aa1a5alt 1548629537 1548629537 berensaatilkkeziliskisinikonustu5c4e3625ce926berensaatilkkeziliskisinikonustu5c4e3625ce926 berensaatilkkeziliskisinikonustu5c4e3625ce926 İntikamdizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan meşhur oyuncu Beren Saat, uzun bir aradan sonradan ilk önce mülâkat verdi Özgürlük gazetesinden Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, uzun süredir gündemi meşgul eden Mükemmel Yüzyıl polemiğiyle ilgili de bir yorumda bulundu KUVVETLER BU KADAR MI AYRILMAMALI?Harikulade Yüzyıl'a ve öteki dizilere devlet müdahalesine nasıl bakıyorsunuz? Kuvvetler bu kadar mı ayrılmamalı? Bilemedim Bu ülke, bir gün kanaat hukukuyla yönetilirse mutlu olacak mıyız, göreceğiz Huzurla işlerimizi yapabiliyor olacak mıyız? veya yıllar sonradan otosansür tercihlerimize dönüp bakınca kendimizle hala gurur duyuyor olacak mıyız? Düşünmek lüzumlu Kurmaca bir tv dizisi, bir köşe yazısı veya bir karikatür neden bu denli önemli olsun ama! KENAN'LA ÇOK EĞLENİYORUZGüzel oyuncu, röportajda Kenan Doğulu'yla mutlu dışarı giden birlikteliği hakkında da ilk önce açıklamalarda bulundu Beraber çok eğleniyoruzdiyen Saat, bir kız ve bir oğlan gerçek dışı kurduğunu da belirtti Siz oyuncusunuz, Kenan Doğulu müzisyen Evde aralıksız oyunculuk ve müzikten bahseden can sıkıcı bir hayatınız mı var? Değil canım; neden can sıkıcı ahali olalım? Beraber çok eğleniyoruz Zaten kim sadece meslek konuşur fakat? Tek notaya basarak yaşamış ahali olmamız söz konusu yok Peki birbirinizi besliyor musunuz? Bilmediğiniz bir alanda size bir şeyler öğreten birinin varlığı güzel bir şey Senin seçemeyeceğin bir filmin DVD'sini seçen ya da senin hiç bilmediğin bir müzisyenin albümünü koyup dinletecek birinin varlığı iyi bir şey Bu sadece aşk ilişkisi için geçerli de değil BİR KIZ, BİR ERKEK İSTİYORUMStarlar evlenince hayranlarını kaybederderler Sizin evliliğe bakışınız nasıl? id Buna inanmıyorum Neye göre, kime tarafından bu kurallar? İçinden nasıl geliyorsa, kim ne istiyorsa o formatta yaşamalı Benim seçimime gelince Türkiye'nin izaç dışı çocuk doğurulacak bir ülke olduğunu düşünmüyorum Kaç çocuk olsun? Kızım olsun istiyorum, ama oğlan da istiyorum! Bir ondan, bir ondan mümkünse
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.