Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Beren Saat kıyafetiyle şaşırttı

Beren Saat kıyafetiyle şaşırttı
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Beren Saat kıyafetiyle şaşırttı beren saat, rexona, kıyafeti, elbisesi, haberleri ve üstelik burada arkadaşlar 1548663019 1548663019 berensaatkiyafetiylesasirtti5c4eb8efd94e7berensaatkiyafetiylesasirtti5c4eb8efd94e7 berensaatkiyafetiylesasirtti5c4eb8efd94e7 Beren Saat'i katıldığı davetlerde dekoltesiz görmeye alışmıştık Zira Beren başta şaşırttı herkesi Çünkü birincil kere böyle bir dekolteyle göründüberensaatkiyafetiylesasirtti5c4eb8efe02e0alt İşte o haber Melek'ler! Bir deodorant markasının projesi nde yer alarak 4 günü deodorant kullanmadan geçiren ve yaşadıklarının sosyal medyada paylaşan Beren Saat' , tanıtım toplantısında göğüs dekoltesiyle dikkat çekti Rexona’nın kampanyasına gönüllü olarak takviye veren genç oyuncu Hayatın içinde de kadınların yanına, arkadaş canlısı bir sorumlulukla durduğuna tanık oldum Biz bu projeyle ayrıca bireysel bakım konusunda bütün kadınları bilinçlendirerek onların kendilerini daha güvende hissetmeleri için bir adım atmaya çalıştık hem özel koşulları olan kadınlar için bir yardım yarattık Günlük hayatta sık sık kadının bilinçsizliğinden, veya yanlış bilgilendirilmesinden kaynaklanan sorunlara da şahit oluyoruz Ben, kişisel bakım meselesinin de bu sorunlardan biri olduğunu düşünüyorum dedi  

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt