Beren SaatSevgilimden Ayrılmadım! istikbal starlife 1548652858 1548652858 berensaatsevgilimdenayrilmadim5c4e913f34e98berensaatsevgilimdenayrilmadim5c4e913f34e98 berensaatsevgilimdenayrilmadim5c4e913f34e98 bu ara kıvançla beraber olduğu konuşuluyor yine de ben yakıştırıyorum keşke olsalarberensaatsevgilimdenayrilmadim5c4e913f42cabalt Beren Saat Bülent ile karşılaşmamız ya da tecavüz sahnesi yüzünden ayrıldığımız gibi haberler yazıldı Fakat bunların tümü fazla abuk subuk Levent'le ayrılık değil, ilişkimiz devam ediyor!dedi Beren Saat, Levent Semercioğlu'ndan ayrılmadım dedi! Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin güzel oyuncusu Beren Saat, Etiler Fridays adlı mekandan çıkarken Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi Ayakligazetecom'un haberine tarafından, set arkaadşlarıyla birlikte hoş bir akşam yemeği yediğini gösteren hoş oyuncu Beren Saat, yönetmen sevgilisi Levent Semercioğlu ile haklarında çıkan ayrılıkhaberleri hakkında öncelikle Süper Starlife objektiflerine konuştu Beren Saat Bülent ile karşılaşmamız veya tecavüz sahnesi yüzünden ayrıldığımız gibi haberler yazıldı Lakin bunların hepsi fazla abuk subuk Ayrılık değil, ilişkimiz devam ediyor!dedi AYAĞIMDA TELLE YAŞIYORUM! Aşkı Memnu dizisinin senaristi Ece Yörenç'in doğum gününde Kıvanç Tatlıtuğ ile bir araya gelen ve hasret gideren güzel oyuncu Çok hoş bir geceydi, eski set ekibimizle beraber senaristimizin doğum gününü kutladıkdedi Aşkı Memnu çekimlerinde ayağından sakatlanan Beren Saat Şimdi sağlık durumum iyi, oysa hala daha ayağımda tel var Birazcık yürürken zorlanıyorumdiyerek aracına binip, mekanı terk etti