Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beren Saat'in Tatil Keyfi

Beren Saat'in Tatil Keyfi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Beren Saat ile Kenan Doğulu Tatilde

Genç ve güzel oyuncu Beren Saat yorucu bir sezon ardından sevgilisi Kenan Dopulu ile birlikte tatilin tadını çıkarıyor

Hoş oyuncu sevgilisiyle birlikte denizin ve güneşin tadına varıyorDüzgün fiziği ile tüm dikkatleri üstüne çeken oyuncu tatilini bol bol dinlenerek değerlendiriyor

Beren Saat yepyeni bir sinema filmi çekiyor Benim Dünyam isimli filmin çekimleri halen devam etmekte böylece bronzlaşmak istemeyen hoş oyuncu artı güneşte kalmıyor

ALT :wwwlarcomupluploadsberensaattailde6019berensaattailde6019ALT *

Similar threads

Sevgilisi Kenan Doğulu ile New Yorka tatile dışarı giden Beren Saat, başrolünü oynadığı Fatmagülün Suçu Ne? dizisiyle Seulde düzenlenecek olan Güney Kore Milletlerarası Drama Ödüllerinde En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildiSeul International Drama Awards 2019'de ayrıca En İyi Erkek Oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Beren Saat galaya katılmadı Geçtiğimiz akşam İstinye Park'ta gerçekleştirilen Gecenin Kanatlarıfilminin galasına, filmin başrol oyuncusu Beren Saat'in katılmaması şok etkisi yarattı Ayakligazetecom'un haberine kadar, kimseye haber vermeden galaya gelmeyen Beren Saat, rol arkadaşlarını ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Beren Saat'in Yeni Dizisi Benim Dünyam'dan Ilk Görüntüler! beren saat haberleri beren saat yeni dizisi beren saat benim dünyam Sevgili melekler, rol aldığı İntikam dizisinin ardından hız kesmeden yeni dizisi Benim Dünyam'a başlayan Beren Saat, çekimlerin yapıldığı Büyükada'da görüntülendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Büyük Sürpriz! Bu sayfa; Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e Büyük Sürpriz konusu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir süredir birlikte olan Beren Saat Kenan Doğlu aşkı doludizgin devam ederken, Beren'in en büyük hayalini Kenan gerçekleştirdi Bir Cem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Beren Saat Kenan Doğulu Aşkı Hakiki mi? İşte Cevabı beren saat kenan doğulu birlikte mi beren saat haberleri kenan doğulu haberleri Sevgili melekler, dün yaptığımız Beren Saat Kenan Doğulu Birlikte mi haberinden daha sonra bugün nihayet beklenen açıklama Kenan Doğulu'nun menajerinden geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,505Konular
982,977Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt