Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bergama’da Alaturka Akşamlar Konseri

Bergama’da Alaturka Akşamlar Konseri
0
167

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

14 Eylül Bergama'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında TRT Müzik Alaturka Akşamlar canlı yayınında Mine Geçili, İsmail Özkan ve konuk sanatçı Emel Taşçıoğlu'nun billur sesiyle kadim kent Bergama’da unutulmaz bir konser yaşandı.

Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ve TRT Müzik kanalından canlı olarak yayınlanan program vatandaşlardan ağır ilgi gördü. Türk Halk ve Türk Sanat Müziği’nin hepsi bir birinden seçkin yapıtlarını seslendiren sanatkarlar Emel Taşçıoğlu, Mine Geçili ve İsmail Özkan her bir yapıtı vatandaşlarla birlikte söyledi. Konser sonunda sanatkarlara Parşömen’den yapılan plaket sunan Belediye Lideri Hakan Koştu; "Tüm hemşehrilerimize ağır ve coşkulu iştiraklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız kaç 14 Eylül'ler de buluşmayı diliyorum" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

İZMİR (İGFA) - 14 Eylül Bergama’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü efeler diyarı kadim şehir Bergama’da coşkuyla kutlanmaya başladı. 37 bin metre kare alana ve yaklaşık 13 bin metrekare çim alanına sahip Zeytinpark’ın açılacak olması 100. yıl etkinlikleri ayrı bir renk kattı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
14 Eylül Bergama’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. yıl dönümü efeler diyarı kadim kent Bergama’da coşkuyla kutlanmaya başladı. 37 bin metre kare alana ve yaklaşık 13 bin metrekare çim alanına sahip Zeytinpark’ın açılacak olması 100. yıl aktiflikleri başka bir renk kattı. Açılış saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü gündüz düzenlenen resmi programların yanı sıra akşam binlerce vatandaşın katıldığı fener alayı ve İsmail Özkan konseri ile coşku içerisinde kutlandı. Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Ece Mumay konseri ile tüm Bergama coştu. Cumhuriyet Meydanı'nda sanatçı Ece Mumay'ın sesinden hoş müziklere daima birlikte eşlik eden gençler doyasıya eğlendi. Konser sonunda Sanatçı Ece Mumay'a plaket veren Lider Koştu, "Hemşehrilerimiz ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Aydın'da Kuşadası Belediyesi’nin İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda düzenlediği fiyatsız halk konserleri devam ediyor. Bu kapsamda ünlü Türk Halk Müziği sanatkarı Hüseyin Turan, Kuşadası’nda sevenleriyle buluştu. Birbirinden hoş yapıtları hayranları için seslendiren Turan, Kuşadalılara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,559Konular
982,172Mesajlar
32,826Kullanıcılar
Cbastian27XDSon üye
Üst Alt