Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bergüzar Korel aşkını itiraf etti

Bergüzar Korel aşkını itiraf etti
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bergüzar Korel aşkını itiraf etti 1548623861 1548623861 berguzarkorelaskiniitirafetti5c4e1ffa94e02berguzarkorelaskiniitirafetti5c4e1ffa94e02 http:staticguncelnetarchive4621meKwyRcWRA3 Bergüzar Korel, “Binbir Gece dizisinin başrol oyuncularından Ergenç’le ilişki yaşadığını, “Halit’te güveni ve mutluluğu buldum sözleriyle açıkladı Bir süredir birlikte olup olmadıkları kavga konusu olan “Binbir Gece dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in ilişkisi su yüzüne çıktı Önceki ay eşi Gizem Soysaldı’dan boşanan Halit Ergenç ve arkadaş grubuyla Kurban Bayramı’nda Paris’te aynı otelde tatil yapan Bergüzar Korel, yeni başlayan ilişkisini bir arkadaş ortamında itiraf etti İki yıllık sevgilisi balet Tan Sağtürk’cilt yaz sonunda ayrılan ve “İlişkimde ben tekrar yalnızdım diyen Korel’in önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde “Halit’te güveni ve mutluluğu buldum dediği öğrenildi öte taraftan her iki oyuncuya yakın çevreler, çiftin Paris seyahati esnasında yakınlaştığını fakat, Ergenç’in biten evliliğine Bergüzar Korel’in neden olarak gösterilmesi yüzünden ilişkilerini şimdilik kuytu tutmayı seçim ettiklerini belirtti Birlikteliklerini önümüzdeki günlerde açıklayacakları konuşulan ikili, Paris seyahatinden dönüşte sözleşmişçesine “Çok güzel, şen bir tatil geçirdik diyerek aynı cümleleri kurmuştu guncelnet  

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt