Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bergüzar Korel, isyanlarda

Bergüzar Korel, isyanlarda
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bergüzar Korel, isyanlarda bergüzar korel isyanlarda TAN'LA İLİŞKİMDE YALNIZ KALDIM Tan Sağtürk'ten ayrıldıktan daha sonra adı rol arkadaşı Halit Ergenç'le anılan Bergüzar Korel, isyanlarda: Saatli bomba gibiyim, kimsenin yanında yaklaşamıyorum Dizi setinden çıkarken bile 'Aman onunla çıkmayayım, bununla görülmeyeyim' diyorum Korkuyorum yani! Bergüzar Korel Bir televizyon dizisi ile hayatı değişen, o değişen yaşam içinde büyürken de kendini tanımaya çalışan genç bir bayan Şan o yaşlar için baş döndürücü olsa da, kaldıramayacağı yükler de getirir insana Onun için de benzer şey geçerli Bir gecelik ilişki karşılığı 150 bin dolar öneri edilen 'Şehrazat' kimliği ile üç yıldır ekranlarda olan Bergüzar Korel, belki de bu ağır rolün getirdiği sorumluluktan olsa gerek 'ağır' yaşamak durumunda Ama demin fazla genç Uzun süren bir ilişkiden yeni çıktı ve ne değin ortalarda olmamaya itina gösterse de özel yaşamı ile ilgili haberlerle kesintisiz gündemde Günaydın yaptığı bu röportajda, Tan Sağtürk ile biten ilişkisini, Halit Ergenç ile yıllardır aralıksız fazla yakın arkadaşlığını, aralarındaki para ilişkisini ve yeni bir aşkın olasılığını konuştu Dıştan fazla soğuk ve mesafeli görünse de; Bergüzar 26 yaşında, tez canlı, çok canlı, dinamik ve samimi Ama şöhretle birlikte gelen korkular seslenmek ama duvarlar ördürüyor insana EV ALMADIM, KİRAYA ÇIKTIM * Tan Sağtürk ile aşkınız gibi ayrılığınız da çok konuşuldu Fakat ayrılıkta sır saklayan davrandınız 'Açıklayamayacağımız nedenlerle' deyince, gerçekten de millet merak etti Siz izah etme yapmayınca bir minik durum kulaktan kulağa büyüyor Gerisinde Halit Ergenç de boşanınca sanki ikinizin aralarında bir şey yaşanıyor gibi algılandı Nedir işin gerçeği? Konuşsam da konuşmasam da gerçekle ilgisi olmayan haberler çıkıyor En son 'Sevgilisinden borç istedi, o da vermeyince annesi ilişkiyi bitirtti' diye bir haber çıktı Buna çok üzüldüm Beni en çok yaralayan annem hakkında söylenen sözler oluyor Halit Ergenç'ten ev elde etmek için 60 bin dolar aldığım söylendi O para konusu ben Tan'la beraberliğe başlamadan önce yaşanmıştı Bir De 60 bin yok, 6 bin YTL'ydi Evden ayrılıp ayrı yaşamaya karar vermiştim ve o dönemde param yoktu Hem konut olmak da yok olay Kiraya çıkacaktım Dünyanın en komik hikayesi bu Ben o vakit ünlü değildim Halit benim arkadaşım fakat ondan borç da istemedim Konuşurken durumumu fark etti, bana bir jest yaptı Ben de o parayla evin depozitosunu ve iki aylık kirasını ödedim TAN'LA İLİŞKİMDE YALNIZDIM * Yani Tan Sağtürk ile ilişkiniz bu para konusu yüzünden bitmedi? Biz aslında güzel bir şey yaşadık Tan dünya iyisi bir insan Birlikte şiddet dönemler atlatıldı Daha ilişkinin başlangıcında, dördüncü ayında onun ameliyatı oldu Ben yaşımdan daha büyük şeylerle uğraşmak zorunda kaldım Hayatım değişiyordu, özel hayatım da değişiyordu Her şeyi çok fazla yüklenmeye başladım Lakin bir vakit daha sonra yorulduğumu hissettim 1548622482 1548622482 berguzarkorelisyanlarda5c4e1a97334a2berguzarkorelisyanlarda5c4e1a97334a2 http:h2haberturkcomResimlerResimbtanps * Bu muydu hakiki niçin? O çok yoğun çalışıyordu İşini fazla seviyordu Bence doğru yapıyordu Ben de fazla yoğundum Fakat bir zaman sonradan, çok yalnız olduğumu ayrım etmeye başladım Sevgisizlikten bahsetmiyorum Ben her zaman yalnızdım her tarafta yalnızdım Sevgisinden hiçbir süre tereddüd etmedim fakat yalnızdım Onun pek fazla çalışanı, sorumlulukları ve ailesi vardı Beni de sevdi lakin bir süre sonra baktım ancak, işi onun için her şeyin önünde Bana bağlılığını, sevgisini biliyordum fakat bir süre sonra yoğunluktan nedeniyle tatile bile gidemiyorsun O fazla çalışıyor ve eve çok bitap geliyordu Hayatlarımız ayrı olmaya başladı Tartışma dövüş yaşamadık lakin bitmişti ve sonunda ayrıldık Bitti yani! * Sizin anında ardınızdan da Halit Ergenç eşinden boşandı Halit'in ayrılığı benim fazla dışımda olan bir şey Fiilen bizim Tan ile ayrılığımızı cümbür cemaat o günlerde duydu ama biz fazla öncesinden ayrılmıştık SIFIRDAN BİR YAŞAM KURDUM * Son bir kez daha net olarak soralım; Halit Ergenç ile aranızda bir şey var mı? Değil! Halit benim fazla eski bir arkadaşım Ve benim için fazla özel biri 'Binbir Gece' başlamadan önce de arkadaşımdı Her şeyi paylaştığım bir arkadaşımdı İnsanların yakıştırması çok adi Ben Halit ile her şeyi paylaşırım, dertleşirim Fakat gördüğünüz gibi ben saatli bomba gibiyim, kimsenin yanına yaklaşamıyorum Setten çıkarken bile 'Aman onunla çıkmayayım, bununla çıkmayayım' diyorum Korkuyorum Bir Zamanlar Halit'le fazla gizli bir şekilde buluşurken derhal buluşamıyorum * Fakat bayramda birlikte Paris'e gidiyormuşsunuz Evet fakat başka arkadaşlarımız da var Yalnız değiliz, kalabalık bir grubuz id * Sizin ilişkiniz bitti O da henüz boşandı Bu kadar gözlerinizin üzerinizde olduğu bir dönemde birlikte tatile çıkmak Bu hatalı anlaşılmalara niçin olabilir mi? Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum Tabii ama tedbirli yaşamak gerekir Lakin bir şey yokken, kaçarak bir şeyi saklıyormuş havası yaymak da fena * Siz değil deseniz de sanki her lahza birlikte olabilirsiniz durumu var Ola Ki de sizin ekibinize özgü bir şey Birlikte fazla artı süre geçiriyorsunuz Hepimiz çok genciz Dizide de fazla komplo var Bununla alakası var bence Ama fazla üzülüyorum bu söylentilere * İlişkiniz bitti Yeni bir ilişki için bir süreç geçmesi gerekir mi, yahut anında bir başkası gelebilir mi hayatınıza? Hayatımda 'asla'lara çok yer yoktur Büyük konuşmamak gerekir Özel hayata dair çok pozitif şey kestiremiyorum Fakat yaşadığım süreç şu; ayrılıktan sonradan evime değiştirdim, eşyaları değiştirdim Yepyeni bir yaşam kurdum Sıfırdan bir hayat kurdum! H2  

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt