Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Aşkı Ya ayıp ayıp iki dakika delikanlı olun Olunda sevginizin gerisinde olun yanına olun Ya herkesin bildiği şeyi dudaklarınızdan çıkartmak, insanlara evet kardeşim çağırmak bu dek mı zorlama sayın Halit Ergenç Şimdi adama sorarlar ya sen niye evet aşk var demiyon diye Yada Bergüzar sana evde sorarberguzarkorelvehalitergencaski5c4e1fb5a797dalt Big Grin Yada oda danışıklı dövüş yapıyor Ayy aşkım sen kabullenme evet aşk var demeki gündemde olalım gündemde olalım ama ücretimiz artarberguzarkorelvehalitergencaski5c4e1fb5a797dalt Big Grin Gerçekten fazla zorlama anlamak bu insanları, acilen yarın kabullenir evet aşığız derler gündemden us Allah, fikir zihin versin ne diyelim 1548623792 1548623792 berguzarkorelvehalitergencaski5c4e1fb610d71berguzarkorelvehalitergencaski5c4e1fb610d71 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbeyaz%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BEYAZ SHOW’A KONUK OLAN ‘BİNBİR GECCE’ DİZİSİNİN OYUNCULARI BERGÜZAR KOREL VE HALİT ERGENÇ, BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN ‘AŞK VAR MI?’ SORUSUNU YANITLAMAMAK İÇİN LAFI DOLANDIRIP DURDULAR Binbir Gecce’ dizisinin oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, aşk yaşadıkları iddialarına iddiaya göre yanıt verdiler Bayram tatilini arkadaşlarıyla birlikte Paris’te geçiren Ergenç ve Korel, Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’deki programına davetli oldular Beyaz, Korel ve Ergenç’e aralarında bir ilişki olduğu yönündeki haberleri sordu Korel, yanında bir kişiyle görünmekten çekindiğini ve yazılan haberlerden dolayı sıkıntı yaşadığını belirterek ’Bu değin mı önemli bu? Benim, bizim nereye gittiğimiz, ne yaptığımız?’ Ben utanıyorum çünkü belirli bir kısım var ve ’Bize ne ya, onları görmekten çok sıkıldık, bizi ilgilendirmiyor diyen bir kesim var Ben o kesimi fazla önemsiyorum' dedi üstelik doğru çıkarsa! Halit Ergenç de, 'Sonuçta biz bir şekilde kendi hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz, bu olaylar olurken Tabi fakat ben de anlıyorum bir sürü dost için de hoş araç gereç, bundan bir şey çıkarmaya amaçlamak Onlarla da konuşuyoruz ama bu bir şekilde sizlerin gördüğü gibi yansıyabiliyor Lakin gerçekten muhakkak noktada insan sıkılıyor ve yoruluyor Hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz bu olurken, bir sürü şey oluyor hayatımızda' biçiminde konuştu Beyaz ise bu konuşmalardan sonra Korel ve Ergenç’e dönerek ve işi espriye vurarak 'Bu konuyu burada kapatıyoruz Sadece merak edildiği için sorduk Böyle bir şey yok diye bitiriyoruz Dürüst mudur?' dedi Halit Ergenç’in 'Doğrudur' sözünden daha sonra Beyaz esprili bir yolla parmağını sallayarak 'Fakat sonra var diye bir çıkarsa, baştan programa alırım!' diyerek konuyu kapattı Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, kendileriyle ilgili yazılan haberlere tepki verdiler Korel, ’Bu değin mı manâlı bizim nereye gittiğimiz, ne yaptığımız?’ derken Ergenç de ’Bu cins haberlerden sıkıldık ve yorulduk’ dedi ’Binbir Gecce’ dizisinin oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, arasında aşk yaşadıkları iddialarına cevap verdiler Bayram tatilini 5 arkadaşlarıyla birlikte Paris’te geçiren Ergenç ve Korel, Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’deki programına misafir oldular Beyaz, Korel ve Ergenç’e aralarında bir ilişki olduğu yönündeki haberleri sordu Bergüzar Korel, yanına bir kişiyle görünmekten çekindiğini ve yazılan haberlerden dolayı bıkkınlık yaşadığını belirterek “Bana ’Şan hayatınızda neyi değiştirdi, neler oluyor?’ dendiği vakit hep şunu söylüyorum, ’Şikayet edemem çünkü bu benim mesleğim ve çok şükür çalışıyorum, paramı kazanıyorum Severek de yapıyorum lakin pek bir noktaya geliyorum ancak şunu aramak geliyor içimden; ’Bu kadar mı manâlı bu? Benim, bizim nereye gittiğimiz, ne yaptığımız?’ Ben utanıyorum çünkü belirlenmiş bir kısım var ve ’Bize ne ya, onları görmekten fazla sıkıldık, bizi ilgilendirmiyor diyen bir kesim var Ben o kesimi fazla önemsiyorum Pek şeyler yazılıyor oysa, ben hergün gazeteyi açtığımda bir açıklamam çıkıyor Bunların hiç birini ben söylemiyorum Bir vakit daha sonra isyankar olmaya ve agresif olmaya başlıyorum Yoruldum bundan böyle doğrusu ifadesini kullandı SIKILDIK VE YORULDUK! Paris’e 7 kişi gittiklerini söyleyen Korel’in sözlerini destekleyen Halit Ergenç de “Sonuçta biz bir şekilde kendi hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz, bu olaylar olurken Tabiki ben de anlıyorum bir sürü arkadaş için de güzel araç gereç, bundan bir şey çıkarmaya kastetmek Onlarla da konuşuyoruz fakat bu bir şekilde sizlerin gördüğü gibi yansıyabiliyor Ama aslında emin noktada insan sıkılıyor ve yoruluyor dedi Magazin muhabirlerinin aynı ve benzer soruları sormaları hatta uzun zaman önce olmuş konularla ilgili sorular sormalarından yakınan Halit Ergenç, “Daha hoş bir soru da sorabilir Daha neşelendirici bir şey de olabilir Bugüne kadar konuştuğumda kimseyi terslemedim Herkesin sorusuna gayet düzgün cevap verdim Hayatımızı yaşamaya çalışıyoruz bu olurken, bir sürü şey oluyor hayatımızda biçiminde konuştu ORADA GAZETECİLERİN OLACAĞINI BİLİYORDUK Bergüzar Korel, tatile gitmeye karar verdikleri dönemde haklarında bu değin fazla haber yazılmadığına aksan yaparak “Şu bana ilginç geliyor, biz havaalanında gazetecilerin olacağını zaten biliyoruz Çünkü orada hep varlar Onların uçağın içine kadar girme imkanları var Dolayısıyla biz çok bakımlı bir şekilde tatilimize gittik ve geri geldik dedi Halit Ergenç ise “Ben şaşırdım onları görünce Siz nasıl girdiniz dedim Meğer onlar orada yaşıyormuş diye konuştu CEYDA DÜVENCİ: BERGÜZAR FAZLA ÜZÜLDÜ Programa misafir olan dizinin diğer bir oyuncu Ceyda Düvenci de Ergenç ve Korel’le ilgili yakıştırmanın gözönünde olan bir fazla kişiye yapıldığını söyleyerek “Tüm işlerde eğer uzun süredir birlikte olduğunuz biri yahut, mutlaka rol arkadaşınızla bir yakıştırma yapılıyor Lakin bunun bizi kısıtlamasına biz hiç bir şekilde izin vermiyoruz hiç bir zaman Çünkü biz arkadaşız ve beraber tatile gitmek istiyorsak gidiyoruz şeklinde konuştu Bu nesil haberlerin kendilerini üzdüğünü ve artık magazin okumadığını gösteren Ceyda Düvenci, Bu zamanla alışılan bir şey Bir haberyanlışsa yanlış doğruysa dürüst diyorum Hepimiz bu yolu tercih ediyoruz Lakin Bergüzar’ın herşey ani olduğu için, buna nasıl bir karşılık vermesi gerektiğiyle ilgili bir süresi olmadı Doğal olarak çok üzüldüğü zamanları oldu dedi BAK EĞER DOĞRUYSA! id Beyaz ise bu konuşmalardan daha sonra stüdyodaki izleyenlere dönerek “Magazin de basın da işini yapıyor Ayarın kaçtığı dönemler oluyor Bizim taraftan da ayarın kaçtığı dönemler oluyor Bunun dengesi, terazinin bütün ortasında siz duruyorsunuz Onun için de bu ayarı siz belirleyeceksiniz, tek güvendiğimiz gidebildiğimiz nokta da sizsiniz diye düşünüyorum ifadesini kullandı sonra Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’e dönen Beyaz, işi azıcık da espriye vurarak “Bu konuyu burada kapatıyoruz Yalnızca merak edildiği için sorduk Böyle bir şey yok diye bitiriyoruz Dürüst mudur? dedi Halit Ergenç’in “Doğrudur sözünden sonra Beyaz esprili bir yolla Korel ve Ergenç’e parmağını sallayarak “Ama sonradan var diye bir çıkarsa, her tarafta programa alırım! diyerek konuyu kapattı