Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berk Oktay'ın Yapım Şirketi'nden Açıklama!

Berk Oktay'ın Yapım Şirketi'nden Açıklama!
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Berk Oktay'ın Yapım Şirketi'nden Tanımlama! berk oktay, berk oktay köpeği, berk oktay haberleri Sevgili melekler, henüz sizlere ulaştırdığımız haberde oyuncu Berk Oktay'ın, rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğradığını ve yüzüne bütün 35 dikiş atıldığını bildirmiştik hemen şimdi basına yansıyan bir habere göre, çıkan haberler üstünde Berk Oktay'ın üretim şirketinden bir tanımlama yapıldı Tanımlama şöyle 10427 10427 berkoktayinyapimsirketindenaciklama5c4df41f29e39berkoktayinyapimsirketindenaciklama5c4df41f29e39 273 475 berkoktayjpg10427 Berk Oktay'ın Yapım Şirketi'nden Açıklama! berkoktayjpg10427 Berk Oktay'ın Yapım Şirketi'nden Açıklama! Sevgili Basın Mensubu; Yapımını üstlenmiş olduğumuz “Benim Hala Umudum Var dizisi oyuncularından Berk Oktay geçirdiği konut kazası sonucu yüzünden bere almıştır Basında kendisi ve evcil hayvanı ile ilgili çıkan haberler en ince ayrıntısına kadar asılsız olup Berk Bey’in sağlık; dizinin çekimleri için bir sorun teşkil etmemektedir Kamuoyuna ve seyircilerimize saygıyla duyurulurGold Prodüksiyon Yapımcılık AŞ Genişletmek için tıkla  

858,498Konular
982,036Mesajlar
30,016Kullanıcılar
terskoseSon üye
Üst Alt