Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkant İlk Aşk Unutulmaz Şarkı Sozu

Berkant İlk Aşk Unutulmaz Şarkı Sozu
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İlk Aşk Unutulmaz Şarkı Sozleri

Berkant İlk Aşk Unutulmaz Şarkı Sozleri

İlk aşk unutulmaz
Bir daha yaşanmaz
Guzelliğine doyulmaz
Herkese kısmet olmaz

İlk aşk unutulmaz
Birdaha yaşanmaz
O gunlere kavuşulmaz
Duşunmekten bıkılmaz

Bilirim her kalpte
Nice sırlar vardır
En guzel en mutlu olanı
Bu ilk aşktır

İlk aşk unutulmaz
Hic care bulunmaz
Kimse yerini tutamaz
Bir hayat tek yaşanmaz

İlk aşk unutulmaz
Bu gonlum yaşlanmaz
Aşkı anmadan yapamaz
Sensiz hayat yaşanmaz

Similar threads

Berkant Şarkıları Sozleri Berkant En Guzel Şarkılarının Sozleri İlk Aşk Unutulmaz İlk aşk unutulmaz Bir daha yaşanmaz Guzelliğine doyulmaz Herkese kısmet olmaz İlk aşk unutulmaz Birdaha yaşanmaz O gunlere kavuşulmaz Duşunmekten bıkılmaz Bilirim her kalpte Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Berkant'tan Ilk Aşk Unutulmaz Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Berkant Ilk Aşk Unutulmaz şarkısının sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, daha önce hayatı hakkında sizlerle bilgiler paylaştığımız ve aramızdan bugün ayrılan Berkant'tan Ilk Aşk Unutulmaz şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Murathan Mungan En Guzel Şarkı Sozleri Murathan Mungan Şarkıları Sozleri Maskeli Balo Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski gunler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hicbir şey diriltmez artık gecmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Donuş yok artık geri Tak etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Tarkan Hatasız Kul Olmaz Şarkı Sozleri Hatasız kul olmaz hatamla sev beni Dermansız dert olmaz dermana sal beni Kaybettim kendimi ne olur bul beni Yoruldum halim yok sen gel de al beni Feryada gucum yok feryatsız duy beni Sevenlerin aşkına ne olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
GUlben Ergen Yarı Cıplak sozleri Gulben Ergen Yarı cıplak şarkısı sozu Gulben Ergen Yarı cıplak şarkı sozleri Aradan gecen yıllara sor İki aşık aşkı unutur mu? Aşkın huzur meleğisin sen, Ruzgar seni hic uyutur mu? Sıradan bir ayrılığı sectim Gerekende oydu gozum ıslak Ben kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,474Konular
981,214Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt