Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkant Papatya Gibisin Şarkı Sozu

Berkant Papatya Gibisin Şarkı Sozu
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Berkant Papatya Gibisin Şarkısı Sozleri

Berkant Papatya Gibisin Şarkı Sozleri

Papatya gibisin beyaz ve ince
Eziliyor ruhum seni gorunce
İsmin dudaklarımı yakıyor neden
Nedir bu cektiğim senin elinden

Yalvarırım sana gel uzme beni
İnan bana cok seviyorum seni

Gel kollarıma artık bekliyorum
Papatyam seni ozluyorum

Neden sanki oyle dudak bukuyorsun
Yoksa acık soyle hic mi sevmiyorsun
Sana soruyorum neden susuyorsun
Bana bu sevgiyi cok mu goruyorsun
Bilsem soyler miydim gizli hislerimi
Keşke gormeseydim gulen gozlerini
Biliyorum fakat sende seviyorsun
Anladım capkınca naz ediyorsun

Similar threads

Papatya gibisin beyaz ve ince notası Papatya gibisin beyaz ve ince, Eziliyor ruhum seni gorunce, İsmin dudaklarımı yakıyor neden, Nedir bu cektiğim senin elinden, Yalvarırım sana gel uzme beni, İnan bana cok seviyorum seni, Gel kollarıma artık bekliyorum, Papatyam seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Berkant Şarkıları Sozleri Berkant En Guzel Şarkılarının Sozleri İlk Aşk Unutulmaz İlk aşk unutulmaz Bir daha yaşanmaz Guzelliğine doyulmaz Herkese kısmet olmaz İlk aşk unutulmaz Birdaha yaşanmaz O gunlere kavuşulmaz Duşunmekten bıkılmaz Bilirim her kalpte Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Papatya resimleri Papatya gibisin beyaz ve ince Eziliyor ruhum seni görünce İsmin dudaklarımı yakıyor neden Nedir bu çektiğim senin elinden Yalvarırım sana gel üzme beni İnan bana fazla seviyorum seni Gel kollarıma bundan böyle bekliyorum Papatyam seni özluyorum Neden yarı o kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Muptelayım Sana Şarkı Sozleri Sigaram gibisin, en tutkulu keyfimsin, Yanımdayken ozluyorum dumanın yakıyor Kalbim hızla hızla atıyor Ellerim seni seni arıyor Muptelayım sana Zarar versen de bana Katlanıp acılara, Seni icime cekiyorum Kalbim hızla hızla atıyor Ellerim seni seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Tan İmkansız (Ruyalarım Olmasa) şarkı sozleri Tan İmkansız (Ruyalarım Olmasa) şarkısı sozu Yıldızlara baktırdım fallarda cıkmıyorsun Seni gormem imkansız ruyalarım olmasa Pencereden bakmıyor yollara cıkmıyorsun Seni gormem imkansız ruyalarım olmasa Yalvarırım mektup yaz beş dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt