Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkay Aşk Sadece şarkı sozu

Berkay Aşk Sadece şarkı sozu
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Berkay Aşk Sadece şarkısı sozleri
Berkay Aşk Sadece sozleri

Berkay Aşk Sadece şarkısının sozu

Berkay

Gittin Durmadan Ardına Bakmadan
Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin

Elif Nun
Gittin Soruna Cevap Vermeden
Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum

Berkay
Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Sadece

Elif Nun
Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Sadece

Berkay & Elif Nun

Aşk Sadece Elimi Tutman Değil Ki
Aşk Sadece Tenimi Sarman Değil Ki
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Değil Mi
Bu Kadar Zor Mu Geliyor Aşkı Benle Yaşamak
Aşk Sadece Elimi Tutman Değil Ki
Aşk Sadece Tenimi Sarman Değil Ki
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Değil Mi

Similar threads

Berkay Elif Nun Aşk Sadece Sozleri Berkay Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozleri Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum Berkay Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozu Berkay Elif Nun Dueti aşk sadece şarkısı sozu Berkay Elif Nun Dueti Aşk Sadece şarkısının sozleri Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sözü Berkay Elif Nun Düeti aşk yalnızca şarkısı sözü Berkay Elif Nun Düeti Aşk Sadece şarkısının sözleri Berkay Gittin Tekrar Tekrar Ardına Bakmadan Aşkımızı Hiçe Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Yanıt Vermeden Sonunu Görüyorum Hala Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Berkay Aşk Sadece şarkısı sözleri Berkay Aşk Yalnızca şarkısı sözleri Berkay Aşk Sadece sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda Berkay'ın seslendirdiği Aşk Yalnızca adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549251011 1549251011...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt