Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkay Elif Nun Düeti Aşk Sadece sözleri

Berkay Elif Nun Düeti Aşk Sadece sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sözü
Berkay Elif Nun Düeti aşk yalnızca şarkısı sözü

Berkay Elif Nun Düeti Aşk Sadece şarkısının sözleri

Berkay

Gittin Tekrar Tekrar Ardına Bakmadan
Aşkımızı Hiçe Sayıp Bitirdin

Elif Nun
Gittin Soruna Yanıt Vermeden
Sonunu Görüyorum Hala Seni Fazla Seviyorum

Berkay
Çektiğim Bu Acıların Düştüğüm Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Yalnızca

Elif Nun
Çektiğim Bu Acıların Düştüğüm Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Sadece

Berkay & Elif Nun

Aşk Yalnızca Elimi Tutman Yok Ki
Aşk Yalnızca Tenimi Sarman Yok Ancak
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Yok Mi
Bu Değin Kuvvet Mu Geliyor Aşkı Benle Yaşamak
Aşk Yalnızca Elimi Tutman Değil Ki
Aşk Sadece Tenimi Sarman Yok Oysa
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Değil Mi
Bu Kadar Güç Mu Geliyor Aşkı Benle Yaşamak
Bu Değin Kuvvet Mu Geliyor Aşkı Benle Yaşamak *

Similar threads

Berkay Aşk Sadece şarkısı sözleri Berkay Aşk Yalnızca şarkısı sözleri Berkay Aşk Sadece sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda Berkay'ın seslendirdiği Aşk Yalnızca adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549251011 1549251011...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozu Berkay Elif Nun Dueti aşk sadece şarkısı sozu Berkay Elif Nun Dueti Aşk Sadece şarkısının sozleri Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Berkay Elif Nun Aşk Sadece Sozleri Berkay Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozleri Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum Berkay Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Berkay Aşk Sadece şarkısı sozleri Berkay Aşk Sadece sozleri Berkay Aşk Sadece şarkısının sozu Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum Berkay Cektiğim Bu Acıların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Sevgi Nedir? Kişi sevdiğiyle almak ister! Sevdiğinin hâliyle hâllenir… Sevgisi dek, onunla yaşar! Sevginin ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için, genelde, “alkış ile “sevgiyi birbirine karıştırırız “Beğeni yanında “sahip olma arzusuyla açığa çıkar!Bir nesneden hoşlandığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt