Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkay Elif Nun Dueti Aşk Sadece sozleri

Berkay Elif Nun Dueti Aşk Sadece sozleri
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozu
Berkay Elif Nun Dueti aşk sadece şarkısı sozu

Berkay Elif Nun Dueti Aşk Sadece şarkısının sozleri

Berkay

Gittin Durmadan Ardına Bakmadan
Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin

Elif Nun
Gittin Soruna Cevap Vermeden
Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum

Berkay
Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Sadece

Elif Nun
Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların
Kapıldığım Yalanların Nedeni Aşk Sadece

Berkay & Elif Nun

Aşk Sadece Elimi Tutman Değil Ki
Aşk Sadece Tenimi Sarman Değil Ki
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Değil Mi
Bu Kadar Zor Mu Geliyor Aşkı Benle Yaşamak
Aşk Sadece Elimi Tutman Değil Ki
Aşk Sadece Tenimi Sarman Değil Ki
Aşk Herşeyi Beraber Tatmak Değil Mi

Similar threads

Berkay Elif Nun Aşk Sadece Sozleri Berkay Elif Nun Aşk Sadece şarkı sozleri Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum Berkay Cektiğim Bu Acıların Duştuğum Tuzakların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Berkay Aşk Sadece şarkısı sozleri Berkay Aşk Sadece sozleri Berkay Aşk Sadece şarkısının sozu Berkay Gittin Durmadan Ardına Bakmadan Aşkımızı Hice Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Cevap Vermeden Sonunu Goruyorum Hala Seni Cok Seviyorum Berkay Cektiğim Bu Acıların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Berkay & Elif Nun Aşk Sadece şarkı sözü Berkay Elif Nun Düeti aşk yalnızca şarkısı sözü Berkay Elif Nun Düeti Aşk Sadece şarkısının sözleri Berkay Gittin Tekrar Tekrar Ardına Bakmadan Aşkımızı Hiçe Sayıp Bitirdin Elif Nun Gittin Soruna Yanıt Vermeden Sonunu Görüyorum Hala Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Berkay Aşk Sadece şarkısı sözleri Berkay Aşk Yalnızca şarkısı sözleri Berkay Aşk Sadece sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda Berkay'ın seslendirdiği Aşk Yalnızca adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven tüm misafirlerimiz ile paylaşıyoruz 1549251011 1549251011...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Aşk Soğuk bir Sabahın Melteminde Sıcak Ruzgarların Esmesidir Aşk insanı Hayata Bağlar Hayat iSe insanı Aşka Bağlar Aşık Olan Bir insan herzaman Mutludur Aşk uğruna oLunecek kadar Şehvetli Bir Duygu Geceleri Ağlatacak kadar Duygusal Duygu Yoğunlaşması Hissettirir Herkez Aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt