Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkay Gulum Şarkısı sozu

Berkay Gulum Şarkısı sozu
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Berkay Gulum şarkı sozu Yahşi cazibede calan
Yahşi cazibede Kemalin ruyasında dinlediği şarkı

Gulum buralarda gecmez zaman
Yanımda senden kalan
Zamansın hasretin var
Unutmak istesem bile unutamam
Sesini duymadan yaşayamam
Sana sarılmadan uyuyamam
Sen benim gulen yuzum
Sen benim en buyuk sozum
Inan kimselerde yok gozumm
Senden baska ah yar
Yinede sana gonul bağladımm
Sabaha kadar agladım
Yine sen yoktun gulum
Gulum buralarda gecmez zaman
Yanımda senden kalan
Zamansın hasretin var,
Unutmak istesem bile unutamam
Sesini duymadan yaşayamam
Sana sarılmadan uyuyamam
Sen benim gulen yuzum
Sen benim en buyuk sozum
İnan kimselerde yok gozum
Senden başka ah yar
Yinede sana gonul bağladım
Sabaha kadar ağladım
Yine sen yoktun gulum

Similar threads

Yahşi Cazibe Berkay Gulum şarkısı Yahşi Cazibe 43 bolumde calan şarkı Yahşi Cazibe 43 bolumdeki Senden başka şarkısı Yahşi Cazibe Senden başka şarkı sozu Gulum buralarda gecmez zaman Yanımda senden kalan Zamansın hasretin var Unutmak istesem bile unutamam Sesini duymadan yaşayamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
415
Seni Seviyorum Sozleri Seni Seviyorum Mesajları Yalansız Dolansız Bir aşk benimkisi, Kimse Bilmez icimdeki Seni, Derdimin Dermanısın Sevgin icimde Ebebdi Kimse Durduramaz icimdeki Sevgini Seni Seviyorum Seni Sevmek Hayata haykırmak Gibi, Seni Sevmek Butun Guzelliklerin Başlaması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Guzel Anlamlı Kısa Sozler Paylaş Guzel Anlamlı Sozler Fcebook Paylaş Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt