Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Berkay gulum şarkısı yahşi cazibede calan şarkı

Berkay gulum şarkısı yahşi cazibede calan şarkı
0
291

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yahşi Cazibe Berkay Gulum şarkısı
Yahşi Cazibe 43 bolumde calan şarkı
Yahşi Cazibe 43 bolumdeki Senden başka şarkısı
Yahşi Cazibe Senden başka şarkı sozu

Gulum buralarda gecmez zaman
Yanımda senden kalan
Zamansın hasretin var
Unutmak istesem bile unutamam
Sesini duymadan yaşayamam
Sana sarılmadan uyuyamam
Sen benim gulen yuzum
Sen benim en buyuk sozum
Inan kimselerde yok gozumm
Senden baska ah yar
Yinede sana gonul bağladımm
Sabaha kadar agladım
Yine sen yoktun gulum
Gulum buralarda gecmez zaman
Yanımda senden kalan
Zamansın hasretin var,
Unutmak istesem bile unutamam
Sesini duymadan yaşayamam
Sana sarılmadan uyuyamam
Sen benim gulen yuzum
Sen benim en buyuk sozum
İnan kimselerde yok gozum
Senden başka ah yar
Yinede sana gonul bağladım
Sabaha kadar ağladım
Yine sen yoktun gulum

Similar threads

Berkay Gulum şarkı sozu Yahşi cazibede calan Yahşi cazibede Kemalin ruyasında dinlediği şarkı Gulum buralarda gecmez zaman Yanımda senden kalan Zamansın hasretin var Unutmak istesem bile unutamam Sesini duymadan yaşayamam Sana sarılmadan uyuyamam Sen benim gulen yuzum Sen benim en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
y vahşi cazibe şarkı sozu, vahşi cazibe şarkısı sozu, imagesyahsicazibedizisisarkisozleri5adabf4c07618 Elimde valizim İstanbul Ben evlenirem kalamam dul İş guc kariyer cazibe yahşi Turkiye'den bulup evlen yahşi Benim icin sen bir dirhem Bana don derler donmirem Yahşi gelin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Doğum Gunu Şarkıları Gitar Akorları Doğum Gunu Şarkı Notaları Sevgilinize doğum gununde gitarınız ile yapacağınız serenattan daha guzel doğum gunu hediyesi olamazimagesdogumgunuakor5adaad18b21cbgifİşte size gitarınız ile calabileceğiniz birbirinden guzel doğum gunu şarkılarının gitar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Dj Ateş 'Son bir şans' Şarkı Sozleri Dj Ateş 'Son bir şans' Şarkısı Dj Ateş 'Son bir şans' Alo ßeßeğim ßana son ßir şans daha versen Cok değiştim inan denesen gorsen Kalßini kırıp seni uzersem O zaman affetme affetme ciceğim ßeßeğim ßana ßir şans daha versen Cok değiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt