Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berksan Ay Ay Şarkı Sozu

Berksan Ay Ay Şarkı Sozu
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Berksan Ay Ay Şarkısı Sozleri
Berksan Ay Ay Şarkısının sozleri
Berksan Ay Ay sozleri, lyrics

Berksan Ay ay şarkısı sozu

Arıza yapma bu deli huzuru daha yeni buldum
Seni aramam bir daha sormam
Ardıma bakmam ben
Biliyorum tadını cekiyorum acımı kafi sana doydum
O dantelli sokağından bi daha gecmem ben
Bu hep boylemi beni bulur
Kim olsa deli olur
Aşkım ne bu deli gurur
Yuklenme geride dur
Bu hep boylemi beni bulur
Kim olsa deli olur
Aşkım ne bu deli gurur
Yuklenme geride dur
Anlatma sen başkasın ben bambaşka
Her anın bir yangın goz yaşlarımda
Anlatma sen başkasın ben bambaşka
Ben gece sen gunduzsun bu dunyada
Korkma benden kabul et
Kalbin bende inkar etme
Gun doğdu geceye veda et
Kandırma kendini bana teslim et
ay ay ay ay ay ay ay ay

Similar threads

Berksan Dram Şarkısı sozleri Berksan Dram sozleri Berksan Dram şarkısının sozu Berksan Dram şarkı sozu Duşunuyorum gittin gideli, İki anlamsız gururlu deli, Hep manasız hepsi zamansız, Sıradan hislerin kucuk devleri, Savaşıyorduk ama sevişiyorduk, Yaralanırdık ama sarılıyorduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Berksan oluyorum şarkısı sozleri Berksan oluyorum sozleri Berksan oluyorum lyrics Berksan Oluyorum şarkı sozu Hic iyi değilim bu ara, Kalbim kırık kalbim hasta, Bir isyandan bir isyana yuruyorum, Gonul gozuyle gorunce, Tum kullerim alevlenince, Derler aşktan olunurmu guluyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Berksan Hoşuma Gider sozleri Berksan Hoşuma Gider Şarkı sozu Koynumdaki yılan, Aşk sandığım yalan, Sen bozdun iklimi, Kuruttun gulleri, Ve yanacak hatıralar, Acı yalnızlık var, Cok uzgunum ama, Pamuk değil bulutlar, Bilirsin sen işini, Anlatırsın deli deli, Kurki aklasın seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Berksan Su şarkısının sozleri Berksan Su sozleri Berksan Su şarkısı sozleri Berksan Su şarkı sozu Bu yalnızlık tehlikeli Kotu fikirlerin arkadaşı Hangisi zor bilmekmi Bilmemekmi ne yaptığını Yastıklara kokunu sıkmak Kalan eşyalara dokunmak Başa sarmak gibi kotu bir şey avunmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Berksan Yangın Şarkısı sozleri Berksan Yangın şarkısının sozu Berksan Yangın sozleri Berksan Yangın Şarkı sozu lyrics Susulmuyor yurek acı tatlı hatıralarla dolunca, Durulmuyor gonul dev yangınların ortasında kalınca, Anlatılmaz giden varsa ne kalır elinde avucunda, Bile bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt