Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berna Laçin Cinayet Soruşturması İçin İfade Verecek

Berna Laçin Cinayet Soruşturması İçin İfade Verecek
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Berna Laçin Suç Oluşturan Soruşturması İçin Ifade Verecek berna laçin berna laçin haberleri Sevgili melekler, meşhur oyuncu Berna Laçin bir cinayet soruşturması için ifadeye çağrıldı Haberin devamı, Berna Laçin haberleri şöyle 1548634273 1548634273 bernalacincinayetsorusturmasiicinifadeverecek5c4e48a4a584cbernalacincinayetsorusturmasiicinifadeverecek5c4e48a4a584c bernalacincinayetsorusturmasiicinifadeverecek5c4e48a4a584c 2005 yılında Küçükçekmece'de kimliksiz bir kadın öldürülmüş halde bulunmuştu Geçtiğimiz günlerde İstanbul polisine mesaj gönderen bir kişi kadının öldürülmeden önce bir kişiyle konuştuğunu ve ismini hatırlamadığı bu kişinin kadından bahsederken Berna Laçin'in evinde hizmetçilik yapıyormuş Ama daha sonra olaylı bir şekilde bölünmüşdediğini iddia etti Bu ihbar üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı spiker ve oyuncu Berna Laçin'in ifadesinin alınmasını istedi Şu sıralar Bodrum'da olan Berna Laçin'in İstanbul'a dönmesinden daha sonra ifadeye çağrılacağı öğrenildi (Vatan) BENİ İŞLETİYORLAR SANDIM hurriyetcomtr'ye konuşan Berna Laçin Beni iki üç ay önce bir komiser aradı Bir cinayet soruşturması için ifademe kullanmak istediklerini söylediler Ben de 'işletiyorlar' diye düşündüm Hemen haberi öğrenince reel olduğunu anladım Benim yanımda çalışanlardan biri 10 yıl , diğeri ise 15 seneye yakın çalıştı Hiçbiriyle de maceralı bir şekilde ayrılmadım Şayet denemek nedeniyle bana gelenlerden biri olabilir İstanbul'a dönünce ayrıntıları öğreneceğimdedi  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt