Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Berna Laçin hayatı

Berna Laçin hayatı
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Berna Laçin hayatı berna laçin hayatı, kimdir, özetle hayatı, biyografi, dizileri, filmleri, hakkında bilgiler Oyunculuğunu çok başarılı bulduğum ve kendisini de fazla güzel ve zarif bulduğum Berna Laçin hakkında bilgiler sunuyorum bu yazımızda Melek'ler 1549425998 1549425998 bernalacinhayati5c5a5d530421dbernalacinhayati5c5a5d530421dbernalacinhayati5c5a5d530421d Adı Soyadı: Berna LAÇİN Doğum Tarihi: 20081970 Doğum Yeri: İzmir Eğitim: İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü 1970’de İzmir’de doğan Berna Laçin İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirdiBir çok dizide rol aldıÇocuktan Al Haberi yarışması ile kendini çocuklara daha çok sevdirdiAda isminde bir kızı vardır Oynadığı Diziler Yıldızlar Savaşı Belalı Baldız Bir Dilim Aşk Seni Yaşatacağım Evdeki Tanıdık Olmayan Ateş Dansı Ilk Aşk Böyle mi Olacaktı Sahte Dünyalar Oynadığı Sinema Filmleri Bir Kadının Anatomisi Kızılırmak Karakoyun Yarına Gülümsemek Koltuk Belası Sevdiğim Adam Çuvalda giysem bana bakarlar Berna LaçinSadece benim değil, herkesin takdir ettiği, başarılı bir oyuncu Tecrübelerimden bilirim, Berna değin takdir görebilen sanatçılarla mülâkat yapmak zordur Kasarlar insanı Oysa Berna Laçin diğerlerinden bambaşka; şöhreti çoktan hazmetmiş Diğer Taraftan fazla dobra; hiçbir sorumda kıvırmadı ve bana bir sürü manşet verdi Buyurun okuyun Dürüst bildiğinizi söyleyebildiğiniz gibi eleştirilmekten de korkmuyorsunuz Bu yüzden de insanların bir kısmı sizi fazla gözü kara buluyor; kimi ise davranışlarınızı meslek güzarlık olarak yorumluyor Acaba siz kendinizi hangi tarafa daha yakın buluyorsunuz? Nereden baktığına tabi Politik ahali benden hoşlanmaz Dobralıktan yanlamasına olanlar beni severler ICODEHerkesle anlaşırımICODE modunda etrafta dolaşan insanlar vardır ya, ben de onlardan nefret edilen şey ederim Çünkü herkesin bir rengi vardır Ortada almak bir renksizliktir Benim renklerim besbelli BANA YARGI VERİYORLAR Ekranda yaptığınız sivri açıklamalarınızı izleyince, kontrolü zaman zaman kaybetmiş olduğunuzu düşünüyor musunuz? Diyorum ama aslında iyice böylece demiyorum Ya kendimi yanlış anlatıyorum veya söylediklerimi montajlarken kesiyorlar Görüşme vermememin sebebi bu Fakat canlı yayınsa okey, kendimi anlatıyorum Ben bu ülkede kendini en iyi ifade eden insanlardan biriyim Canlı yayınlarda cümbür cemaat bana yargi veriyor Eğitimli ve bu işe yıllarını vermiş bir oyuncu olarak, Hülya Avşar gibi şahısların patavatsız açıklamalarla mesleğinizi kötüye kullanarak, reel sanatçıları baltaladığına inanıyor musunuz? Aslında HülyaICODEyla ilgili sorulara yanıt vermiyorum Çünkü, Allah muhafaza böyle bir şey yaparsam, bana ICODEGündem yaratmak istiyorICODE derler Bizim doğrusu HülyaICODEyla hiç polemiğimiz değil Karşılaştığımız yerlerde birbirimize selam veririz, konuşuruz Fakat, ICODEBernaICODEyı kara listeye aldımICODE dediğinden beri hiç görüşmedik Çoğu birey, son çalışmanız ICODEYıldız SavaşlarıICODE yayından kalkınca, üretim şirketinin başında bulunan Sadettin SaranICODEı, sevgilisi Hülya AvşarICODEın etkileyebileceğini düşündü, işin aslı neydi? Hülya AvşarICODEın sevgililerine tarafından meslek seçecek değilim ya? O dönemde sevgili değillermiş illaki diğer taraftan Sadettin Saran salak bir adam ya, para koyuyor ve Hülya istemiyor diye, dizinin yayından kalkmasını istiyor, olacak şey yok Adam, bir kere iş adamı Ne abuk subuk Bununla ilgili fazla soru geldi fakat ilk olarak size konuşuyorum GİYİNMEK GÖRGÜ İŞİDİR Iş bitince Sadettin Bey sizi arayıp, moral verdi mi? Hiç konuşmadık Aslında onunla güzel bir diyaloğumuz vardı Çok tebrik etmişti, performansımızı Hoş anlaştık, aramızda güzel bir elektrik oldu Fenerbahçeli olmasından kaynaklanan bir şeydi Bu işler bitince beni bir aramasını beklerdim Aramadı, kırıldım, gönül koydum natürel Kendi deyişinizle ICODEmuhafazakar marjinalICODE değil de, karşı cinse kafayı takmış bir ICODEnemfomanICODE olsaydınız, banka hesabınızda kayda değer bir çoğaltma olur muydu? Tabii ki TürkiyeICODEnin fazla zenginlerinden benimle sırık evlenmek isteyenler çıktı Hiç görüşmeden, ICODEEvlenelimICODE dediler Evliyken bile ICODEAhhh keşkeICODE diyenler fazla kulağıma geliyor Ama benim çılgın tarafımı da bilirler, yanıma yanaşamazlar Yerine tarafından mi giyinmeyi seviyorsunuz? Ben uygunluktan yanayım Öğlen dörtte bir partiye gidiyorsam uzun etekle dışarı çıkmam Orada kısa giyerim, çünkü öğlen uzun etek giyilmez Bu bir görgü kuralıdır Gündüzün bir vakti, işli nakışlı giysiler, pahalı mücevherlerle dolaşmam lakin akşam bunu yaparım BodrumICODEda sivri topuklu ayakkabılar, üzerimde ICODEChangelICODE elbislerle dolaşmam Çünkü onun yeri şık gece kulüpleridir Meslektaşlarınızı bu konuda nasıl buluyorsunuz? Giyinmeyi bilmiyorlar Bu azıcık görgüyle alakalı AvrupaICODEda akşam yemeğinde plajda giydiklerini giyseler çok uygun olmayan kaçar Gündüz lastik pabuçlarıyla geziyor Nikole Kidman Gece de giyinip süslenip çıkıyor Amaçları nedir? Dikkat çekmek istiyorlar Bizim sektörde başlıca işini iyi yaptığın için değil, dikkat çektiğin için meslek alıyorsun, para kazanıyorsun Ahali, ICODEKimse bana bakmıyor, azıcık açılıp saçılayımICODE diyor Çünkü kendilerine güvenmiyorlar, malzemeleri zinde yok Benim için o söz konusu değil, çuval da giysem bana bakarlar Çünkü, o sıcak bir iletişimdir Pek bir şeye gereksinim duymuyorum Yurtdışında da böyle millet var, Paris Hilton, Lindsay Lohan Onlar da pek ırk Bu kızlara da hürmet duyulmuyor BİZİMKİLER DAHA MARJİNAL TAKILIYOR Bizimkiler Paris Hilton ve benzerlerine mi özeniyor? Evet, o kızlar da hayatın içinde bir renk ama o kadar Herkes onlara özenince tuhaf bir şey ortaya çıkıyor Bir De onlar da bizim değin abartmıyorlar işi Bizimkiler daha marjinaller Türkbükü kadınları fondöten, maskara, kalem, dudak boyası makyajını yapıp sahile öyle iniyorlar Hedef yüzmek, serinlemek değil; gösteriş Magazincilerin her istediklerinde sizi sahilde güneşlenirken yakalayamamasının özel bir nedeni var mı? Beni yakalayamıyorlar çünkü, komşularımla birlikte dolmalar, börekler eşliğinde sahile iniyorum BodrumICODEda yazlığım var, çok mutluyum orada Benim bulunduğum koyu bulmaları fazla kuvvet BİR AŞK HİKAYESİ YAZDIM Yeni projeleriniz var mı? Öykü yazdım Arkadaşlarımla da senaryosunu oluşturduk Senaryoyu okumadan birkaç yapımcı istedi lakin kararımızı vermedik Bir aşk hikayesi, bir drama Hatırla SevgiliICODEnin yönetmeni BurhanICODEla birlikte yapalım istiyoruz Acilen senaryo ona gitti, ondan da görüşler geliyor Dizinin adı ne olacak? Ben ICODEKarşılaşmaICODE koydum adını lakin senaryo yazarı arkadaşlar ICODEDünden KalanICODE daha iyi olur dediler, bakalım Başrolde kimler oynayacak? Ben bunları yazarken, kafamda oynattım İki erkek rolü var Biri Emre Kınay diğeri ise Yetkin Dikiiciler İkisinin de haberi var ve bu işin içinde olmak istiyorlar Umarım o tarihte onların başka bir işi olmaz, birlikte çalışırız  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt