Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim şarkısı sozu

Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim şarkısı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim şarkı sozu
Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim şarkı sozleri
Geldim Gordum Sevdim şarkısı sozleri bertuğ cemil
Bertuğ Cemil Geldim Gordum Sevdim şarkısı 2019

Kimse donup bakmasa
Ben gozum gibi bakarım sana
Hic kimse bakmasa gozunun yaşına
Yaşının bir tanesine omrumu veririm
Elim kolum bağlı
Bir tek sana acık yureğim
Ne olur ağlama
Geldim gordum ve sevdim
Anlamaz kimseler bari sen anla
Geldim gordum ve sevdim
İnan ki her şey gecer zamanla
Varsın cıkmaz olsun sokaklar
Yine gelirim sana
Kovulsam bu dunyadan
Bin kez duşsem kalkar gelirim
Gozlerim kapalı bir tek sana acık yureğim
Ne olur ağlama
Geldim gordum ve sevdim
Anlamaz kimseler bari sen anla
Geldim gordum ve sevdim
İnan ki her şey gecer zamanla
Ne olur ağlama gecer zamanla
Ne olur ağlama
Sen ağlama

Similar threads

Bertuğ Cemil İcimden Şehirler Geciyor şarkısı sozu Bertuğ Cemil İcimden Şehirler Geciyor 2019 şarkısı sozleri Sonsuz yolculuğuma seni son durak sandım Şarkılardan mirasdı aşk inandım Ararsam bulurum sandım Bulunca durulurum Durulmuyor denizim Gelirsen diner sandım Bu yalnızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Serdar Ortac Oyun Bozan şarkı sozleri Serdar Ortac Oyun Bozan şarkısı sozu Sensin dunyamın kalbi Sensin aşkın en kutsal hali Gordum ayrılığı gordum İcten ice yandırma bari Ne kadar cok benziyoruz hic şuphe yok Ne kadar cok anlaştık boylesi yok Seni hissetmek aşkların en guzeli Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
En iyi aşk şarkıları 2019 2019 en guzel aşk şarkıları sozleri Herkese gore farklılık gosterir şarkıların guzelliği Benim en sevdiğim şarkı Feridun Duzağac'ın Alev Alev şarkısı Birkac ornek daha vereceğim Sizce en guzel aşk şarkıları hangileridir? Son zamanlarda Muck dizisinde Guntac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Ayca Varlıerin kendi şarkısı Ağlama babam sozleri Ağlama babam şarkı sozu Ayca Varlıer Ağlama babam sakın ağlama Taşlar yerinden oynasana Suyun sesi değişmez ah babam Dere yatağım sen oldukca Ah durak benim bu durak senin Yeni bir soluk yeni bir heves Hepsi beyhude yalanmış Meğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kolpa Son Nefesim şarkı sozu, Kolpa Son Nefesim şarkısı sozleri, son nefesim şarkı sozleri kolpa, 2019 Kolpa Son Nefesim şarkısı Son sozu soylemek mi sevdiğine git demek mi zordur Bırak beni kendim giderim ardımdan ağlamasan da olur işe yarar mı bilmem elimde eskitilmiş bir gurur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt